Οι σταρ του Χόλιγουντ κάνουν καμπάνια για την Ελλάδα

Ιούλιος 13, 2015
jumbo-banner

«Η Ελλάδα περνάει μία πολύ κακή οικονομική στιγμή, ο πολιτισμός & οι ομορφιές παραμένουν».

Οι σταρ του Χόλιγουντ στέλνουν με τον τρόπο τους τουρίστες στην Ελλάδα.
«Αν όχι τώρα τότε πότε;». Αυτή είναι η ερώτηση που κάνει το Greekreporter και επανατροφοδοτεί την καμπάνια που ξεκίνησε με πρωταγωνιστές τους διασημότερους ανθρώπους του Χόλιγουντ και υπογραμμίζει στην ανάρτηση του στο youtube: «Ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε την Ελλάδα και να κάνουμε ονειρεμένες διακοπές με προσφορές είναι να επισκεφθούμε τη χώρα τώρα. Ο ήλιος ακόμα λάμπει, ο πολιτισμός είναι ισχυρότερος παρά ποτέ και οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές, πιο πολύ από όλα τα χρόνια. Αν όχι τώρα, πότε; Διαδώστε το μήνυμα της καμπάνιας του Greek Reporter​ και στείλτε αγάπη και τουρίστες στην Ελλάδα».

Σταρ όπως η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο Τζεράρντ Μπάτλερ, π γουίλ Σμιθ, η Τζόντι Φόστερ, η Λούσι Λόουλες και ο Στήβεν Σπίλμπεργκ μιλάνε για τη χώρα μας, τις ομορφιές της και την αξία που έχει και δεν θα χαθεί ποτέ.

Ανάμεσα στις δηλώσεις των σταρ προβάλλονται κάρτες με μηνύματα όπως «Ενώ η Ελλάδα περνάει μία πολύ κακή οικονομική στιγμή, ο πολιτισμός και οι ομορφιές παραμένουν» και «Η Ελλάδα έχασε το 25% του ΑΕΠ τα 5 χρόνια που πέρασαν, αλλά η χώρα παραμένει ανάμεσα σε εκείνες με τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλο τον κόσμο».

thetoc.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot