Νέοι προορισμοί της British Airways προς Κω την καλοκαιρινή περίοδο

Μάρτιος 12, 2015
jumbo-banner

Τέσσερις νέους προορισμούς εντάσσει η αεροπορική εταιρεία British Airways προς την Ελλάδα την καλοκαιρινή περίοδο, ενισχύοντας έτσι το δίκτυο των δρομολογίων της.

Συγκεκριμένα, θα συνδέει τη Μ. Βρετανία με 4 καινούριους προορισμούς στα ελληνικά νησιά, Κω, Κέρκυρα, Ρόδο και Ηράκλειο.

Oι πτήσεις θα είναι δυο την εβδομάδα προς Κω και Ρόδο, και τέσσερις την εβδομάδα προς Κέρκυρα και Ηράκλειο.
Επιπλέον, αυξάνονται οι πτήσεις προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Στη Μύκονο θα πραγματοποιούνται έξι πτήσεις την εβδομάδα και στη Σαντορίνη πέντε πτήσεις την εβδομάδα, από τα αεροδρόμια Heathrow και London City. Επίσης, όπως κάθε καλοκαίρι, επανέρχεται η Θεσσαλονίκη με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Gatwick.

Η British Airways, συνεχίζει να υποστηρίζει και να ενισχύει το δίκτυό της προς / από την Αθήνα, με τη γραμμή Αθήνα - Λονδίνο να συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια τακτικών δρομολογίων.

Σημειώνεται, ότι ξεκίνησε να πετάει στην Αθήνα το 1928 με έκτακτες και τσάρτερ πτήσεις (μέχρι και το 1931).

Σήμερα η Αθήνα εξυπηρετείται με τέσσερις πτήσεις την ημέρα. Φέτος το καλοκαίρι, η British Airways θα πραγματοποιεί 55 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα, προσφέροντας στο ταξιδιωτικό κοινό περισσότερες από 10.000 θέσεις, στα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot