Νέες επενδύσεις σε Κω, Καβάλα και Μύκονο

Φεβρουάριος 09, 2015
jumbo-banner

Αποφάσεις έλαβαν για την προώθηση επενδύσεων τουριστικών καταλυμάτων ο Δήμος Κω και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας.

Ο Δήμος Κω αποφάσισε την αναστροφή παραχώρησης έκτασης και μετατροπής της υπολειπόμενης υποχρέωσης παραχώρησης τμήματος γηπέδου σε χρηματική εισφορά για την ανέγερση τουριστικής εγκατάστασης ξενοδοχείου 5 αστέρων δυναμικότητας 191 δωματίων 433 κλινών σε έκταση στη περιοχή Μπαμιαλίκι στη Κω ιδιοκτησίας ιδιοκτησίας Κ. Ομήρου Παπαστράτου.

Επίσης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας παρέλαβε την Αρχιτεκτονική Μελέτη οικίσκων τουριστικής χρήσης στο χώρο του Πηλοθεραπευτηρίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Κρηνίδων. Η μελέτη είχε ανατεθεί στην Αρχιτέκτονα Μηχανικό Ιωάννα Πηνελόπη Φραγγίδου. Η απόφαση για τους οικίσκους ελήφθη στο πλαίσιο της προσπάθειας επιμήκυνσης της περιόδου λειτουργίας του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων.

Τέλος, η εταιρεία Tatianco Enterprises Company Limited δρομολογεί τις αδειοδοτικές διαδικασίες για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος 5 αστέρων στην περιοχή Διβούνια στη Μύκονο.

tornosnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot