Η τουριστική έκθεση ΒΙΤ του Μιλάνου μέσα από τον φακό της Kostoday (βίντεο - φωτό)

Φεβρουάριος 16, 2015
jumbo-banner

Με ιδιαίτερη επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η τουριστική έκθεση ΒΙΤ 2015, που έλαβε χώρα στο Μιλάνο στις 12-14 Φεβρουαρίου 2015.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε αυτόνομα στην έκθεση, παρουσιάζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα νησιά μας. Η Περιφέρεια φιλοξένησε δεκατρία νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, σε περίπτερα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, που σίγουρα έκαναν τη διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, υπό τη στέγη του περιπτέρου της περιφέρειας ήταν η Ρόδος, η Κως, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Αστυπάλαια, η Κάρπαθος, η Άνδρος, η Φολέγανδρο, η Σέριφος, η Κέα, η Αμοργός, η Αντίπαρος και η Μήλος. 

Η Κως, όπως και όλα τα νησιά επέστρεψαν με γεμάτες βαλίτσες, αφού τα μηνύματα ήταν ιδιαίτερα θετικά και αισιόδοξα. Το Νότιο Αιγαίο θα αποτελέσει δημοφιλή προορισμό για τους τουρίστες. Η μοναδικότητα των νησιών μας, η ιστορία, ο πολιτισμός, οι παραλίες, η φιλοξενία και το παραδοσιακό προϊόν φαίνεται ότι έπαιξε και θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή τους. 

Και επειδή μία εικόνα χίλιες λέξεις, δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο της τελευταίας ημέρας της έκθεσης από την Kostoday, που έδωσε το δικό της παρόν.. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot