Η. Σιφάκης από Ουτρέχτη: διψήφιο νούμερο στην αύξηση των κρατήσεων για το 2015

Ιανουάριος 14, 2015
jumbo-banner
Πολύ θετικά είναι τα μηνύματα από την Διεθνή έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs που πραγματοποιείτε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας αυτήν την Εβδομάδα και στην οποία η Κως συμμετέχει με δικό της αυτόνομο περίπτερο σε συνεργασία με τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Κω.
 
Ενδεικτικό της σπουδαιότητας της Ολλανδικής Αγοράς είναι το γεγονός ότι η Κως ήταν ο μοναδικός Ελληνικός προορισμός με δικό τους αυτόνομο περίπτερο.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Σιφάκης Ηλίας που εκπροσωπεί τον Δήμο στην έκθεση δήλωσε:

Η Κως παρουσιάζει διψήφιο νούμερο στην αύξηση των κρατήσεων για το 2015 ενώ όλοι οι τουριστικοί επαγγελματίες συμφωνούν ότι θα είναι μια ακόμη πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό.

Σημαντικό για την ισχυροποίηση του προορισμού μας είναι ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν έχουν επηρεάσει την πορεία των κρατήσεων, χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η αγωνία για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
 
Το περίπτερο της Κω επισκέφθηκε και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κα. Μαριέττα Παπαβασιλείου όπου και είχαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ηλία Σιφάκη.

Στην συνάντηση συζήτησαν τόσο τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή και την επιρροή στην Τουριστική Βιομηχανία της Περιφέρειας και της Κω, ενώ δεσμεύτηκαν για την στενότερη συνεργασία της Κω με την Περιφέρεια Αιγαίου στον τουριστικό τομέα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot