Η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ασίας ΙΤΒ στις 23 Οκτωβρίου είναι γεγονός!

Αύγουστος 27, 2015
jumbo-banner

8η ΙΤΒ στην Ασία - Σιγκαπούρη, 21. - 23.10.2015, Sands Expo and Convention Center, Marina Bay Sands Αύξηση της διεθνούς συμμετοχής με εκπροσώπηση 110 χωρών στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ασίας!

Κυρίες και κύριοι,
η προηγούμενη διοργάνωση της ITB ASIA κατέγραψε αύξηση στην ποικιλία των κλάδων που παρουσιάστηκαν από τις επιχειρήσεις-εκθέτες. Ισχυρή παρουσία αυτή την χρονιά είχαν ο Ισπανικός Οργανισμός Τουρισμού, οι Φιλιππίνες, αλλά και η Ινδονησία, που αύξησαν κατά 300% την εκθεσιακή τους επιφάνεια στην ΙΤΒ ASIA. Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν 750 εκθέτες από 76 χώρες και 850 buyers από 62 χώρες. Έλληνες εκθέτες στην ITB ASIA 2014 ήταν οι ΑSIT GREECE και TOUR GREECE SA.

Η έβδομη έκδοση της διεθνούς τουριστικής έκθεσης έκλεισε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Suntec της Σιγκαπούρης, προσελκύοντας σε διάστημα 3 ημέρων περισσότερους από 9.600 επισκέπτες από πάνω από 108 χώρες, μεταξύ αυτών εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικά γραφεία και τουριστικοί οργανισμοί, ξενοδοχεία κ.α.

Η ITB ASIA αποτελεί μια μοναδική διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα με σημείο εστίασης τους Ασιάτες αγοραστές και πωλητές, καθώς και άλλους φορείς της ασιατικής τουριστικής αγοράς, χωρίς όμως να παραλείπει εκθέτες και ενδιαφερόμενους από τον υπόλοιπο κόσμο. Η ITB ASIA έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στους εκθέτες που θέλουν να προβληθούν στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της Ασίας και έχει μεγάλη ζήτηση από ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία.

Κάποιο από τους τομείς, που παρουσιάζονται στην ITB ASIA είναι:
επαγγελματικά ταξίδια
ταξίδια αναψυχής
παγκόσμια τουριστική βιομηχανία
εκπαίδευση και επαγγελματικά workshops

Την ITB ASIA διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της παγκόσμια καταξιωμένης τουριστικής έκθεσης ITB Berlin (09.-13.03.2016). Για την προσεχή διοργάνωση ο Εκθεσιακός Οργανισμός, θέλοντας να ενισχύσει το στρατηγικό networking, τις επαγγελματικές ευκαιρίες, καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Singapore Tourism Board (STB), το οποίος είναι αρμόδιος για την προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας της Σιγκαπούρης και τελεί υπό το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.itb-asia.com. Για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης και 10% επιπλέον έκπτωση για τα μέλη απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου, στην Αθήνα τηλ. 210 6419000 & 6419038 και στη Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 327733.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot