Επαφές του Δήμου Κω με την Google για την προώθηση της Κω. Έρχεται & το ηλεκτρονικό περίπτερο

Νοέμβριος 28, 2014
jumbo-banner
Mετάβαση σε νέες και πρωτοποριακές δράσεις προβολής & προώθησης
 
Με στόχο την προώθηση και την διαφήμιση της Κω σε όλο τον κόσμο ο Δήμος Κω ξεκίνησε ήδη επαφές με την Google,σε συνεργασία με την οποία θα παρουσιάσει έξυπνα και με χαμηλό κόστος το τουριστικό προϊόν του νησιού μας μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Ακόμα στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι το ηλεκτρονικό περίπτερο με το οποίο η Κως θα συμμετέχει στις εκθέσεις. Μια μόνιμη και διαδραστική υποδομή στην οποία θα μπορεί κάποιος να λαμβάνει ότι πληροφορία τουριστικού ή χρηστικού περιεχομένου αναζητά για το νησί αλλά και να κάνει κρατήσεις μέσα από μια σύγχρονη διαδικτυακή πύλη, ένα portal σύγχρονο και πολλαπλών δυνατοτήτων.
 
Μέσα από αυτό θα μπορούν να γίνονται κρατήσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, αγορές και εμπορικές συναλλαγές από τις επιχειρήσεις του νησιού, αγορές εισιτηρίων αλλά και κλήσεις ταξί. Με αυτό τον τρόπο στηρίζεται η τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.
kosnews24.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot