Επέκταση των θερινών δρομολογίων της Ellinair προς Σαντορίνη και Ηράκλειο

Αύγουστος 18, 2015
jumbo-banner
Σε επέκταση των θερινών δρομολογίων της μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου προς Σαντορίνη και Ηράκλειο προχωρά η αεροπορική εταιρεία Ellinair, του Ομίλου Μουζενίδη.

Την απόφαση αυτή έλαβε η διοίκηση λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων του επιβατικού κοινού και των υψηλών δεικτών πληρότητας των πτήσεών της προς τους παραπάνω προορισμούς.

Τα δρομολόγια που θα επεκταθούν έως 28 Σεπτεμβρίου είναι από Θεσσαλονίκη για Σαντορίνη με επιστροφή, με συχνότητα 5 φορές την εβδομάδα, από Αθήνα για Σαντορίνη με επιστροφή, με συχνότητα επίσης 5 φορές την εβδομάδα και τέλος από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο, με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, στο διάστημα των δύο μηνών λειτουργίας των συγκεκριμένων δρομολογίων η Εllinair μετέφερε περισσότερους από 20.000 επιβάτες, με τον μέσο όρο πληρότητας πτήσεων να αγγίζει το 80% και με συγκεκριμένους προορισμούς, όπως η πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα να υπερβαίνει κατά μέσο όρο το 90%.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot