Αυτά είναι τα 30 πρώτα σε κερδοφορία ξενοδοχεία (δισ!!!) - Ανάμεσα τουςς και της Κω

Απρίλιος 08, 2016
jumbo-banner

Με δεδομένη την δημοσιοποίηση των στοιχείων της ICAP για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα αποτελέσματά τους το 2014, αναδημοσιεύουμε το αποκλειστικό μας δημοσίευμα στις 18 Φεβρουαρίου, σχετικά με τα πλέον κερδοφόρα ελληνικά ξενοδοχεία.

Το δημοσίευμα της 18ης Φεβρουαρίου είχε ως εξής:

«Τις 30 πιο κερδοφόρες ξενοδοχειακές εταιρίες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ισολογισμών τους, που επεξεργάστηκε η ICAP, σας αποκαλύπτει το money-tourism.gr.

Με αρκετές αλλαγές, με νέες εισόδους στο top 30, αλλά με τα βασικά ονόματα να παραμένουν τα ίδια, η λίστα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην πρώτη θέση, με μεγάλη αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, βρίσκεται η ΣΑΝΗ Α.Ε., που διευθύνεται από τον Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, ακολουθούμενη από την «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΟΤΟΥ Α.Ε.» (Aldemar) του Νίκου Αγγελόπουλου και το ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε., που διευθύνεται από τον Κων/νο Στέγγο.
«Πολυνίκης» ο Γιάννης Χατζηλαζάρου, ο οποίος στο top 30 διαθέτει 3 εταιρίες !!!

Πιο αναλυτικά, η ΣΑΝΗ Α.Ε. εμφάνισε κέρδη 34,89 εκ. ευρώ, έναντι 8,4 εκ. την προηγούμενη χρονιά, η «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΟΤΟΥ Α.Ε.» εμφάνισε κέρδη 10,47 εκ. ευρώ, έναντι ζημιών 4,8 εκ. την προηγούμενη χρονιά, η ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. εμφάνισε κέρδη 9,08 εκ. ευρώ, έναντι ζημιών 1,1 εκ. ευρώ, ενώ οι τρεις εταιρίες του Γιάννη Χατζηλαζάρου εμφάνισαν κέρδη σχεδόν 10 εκ. ευρώ.

Στις πρώτες θέσεις όσον αφορά στην κερδοφορία, διακρίνουμε κορυφαίους τουριστικούς επιχειρηματίες και ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων το Νίκο Δασκαλαντωνάκη, τον όμιλο Λούη των Κωστάκη και Λούη Λοϊζου, τον Κώστα Κωνσταντινίδη, την Μαρία Βασιλάκη, τον Παντελή Σαπουνάκη, το PILOT BEACH, την οικογένεια Διακομιχάλη, τον Κώστα Μήτση, τον Κων/νο Πατεράκη, το Kallithea Mare της οικογένειας Σταματιάδη, τον Ντίνο Τορνιβούκα, και την ΛΑΜΨΑ, όπου μετά από ζημιές 1 εκ. ευρώ, πέρασε σε κερδοφορία 1,8 εκ. ευρώ, με την «επιστροφή» της Αθήνας στον διεθνή τουρισμό.
Επίσης στον πίνακα συμπεριλαμβάνονται και μια σειρά γνωστών ξενοδοχείων, όπως το Mykonos Grand, το Caravel της οικογένειας Διβάνη, τα Sunwing, το Santa Marina, το Saint John, κ.ά..

Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο κλάδος και να έχει και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συμβάλλοντας στη ελληνική οικονομία και στην απασχόληση, που τόσο υποφέρει...».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 30 πρώτα σε κερδοφορία ξενοδοχεία (δισ!!!) -  ( και για Κω)

πηγη:money-tourism.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot