Αποφάσεις τουριστικής προβολής του Ν.Αιγαίου, Στ.Ελλάδας και Δήμου Μυλοποτάμου

Σεπτέμβριος 07, 2015
jumbo-banner
Αποφάσεις έλαβαν οι Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Μυλοποτάμου για την τουριστική προώθηση των περιοχών τους.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέθεσε στην eSubstance Ltd t/a INK το έργο της ολοσέλιδης διαφημιστικής καταχώρησης της στο in-flight περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας THOMAS COOK στο τεύχος που θα βρίσκεται στα αεροπλάνα της έως και τον Οκτώβριο  
Το συνολικό κόστος της καταχώρησης ανέρχεται στο ποσό των 9.702 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ανέθεσε τη δημιουργία brand name & web site για την τουριστική προβολή της στην ατομική επιχείρηση του Χρήστου Γιώτη. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Η συνολική δαπάνη του έργου δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό των 19.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
O Δήμος Μυλοποτάμου ανέθεσε στο BEAN STUDIO-Υπηρεσίες πλήρους διαφήμισης- το έργο Έκδοσης Τουριστικού - Πολιτιστικού Οδηγού  του Δήμου έναντι του ποσού των 1.968  ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
tornonews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot