«Thomas Cook»: Οι τουρίστες μπορούν να απολαϋσουν ανενόχλητοι τα ελληνικά νησιά - Και την Κω

Απρίλιος 16, 2016
jumbo-banner

«Πρέπει να κατορθώσουμε οι πελάτες μας να δουν ρεαλιστικά το σενάριο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κω μόλις 44 πρόσφυγες και στη Ρόδο 81», τόνισε ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής του δεύτερου μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στην Αυστρία, «Thomas Cook», Ιωάννης Αφουκατούδης, κατά τη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος του οργανισμού του στην αυστριακή πόλη Λιντς.

Δίνοντας το μήνυμα πως ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά δεν επηρεάζεται από την προσφυγική ροή, η οποία, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία, έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Αφουκατούδης επισήμανε πως «οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητα».

Αναφερόμενος στην καταγραφόμενη μείωση στις προκρατήσεις για την Ελλάδα, όπως και για την Τουρκία, ο ίδιος σημείωσε πως υπολογίζει σε πολλές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ στα προγράμματα για προορισμούς στις δύο χώρες ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν προσφορές.

Στο νέο πρόγραμμα της «Thomas Cook», προβλέπονται τουλάχιστον επτά πτήσεις εβδομαδιαίως από το αεροδρόμιο Λιντς προς ελληνικά νησιά.

Έθνος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot