«Φίλεψέ τους», η ενέργεια της AEGEAN που αναδύει... Ελλάδα!

Σεπτέμβριος 26, 2015
jumbo-banner

Με μια ενέργεια βγαλμένη από το καλύτερα χαρακτηριστικά του DNA των Ελλήνων, αυτά του φιλόξενου λαού, επιχειρεί η AEGEAN να αναδείξει τη θετική εικόνα της χώρας μας σε όσους πρόσφατα την επισκέφτηκαν. Μας προτρέπει όλους να φιλέψουμε τους ξένους επισκέπτες μας με το πιο όμορφο κομμάτι της χώρας μας, την ελληνική φιλοξενία μας!

Με την πρωτότυπη ενέργεια «Φίλεψέ τους», η AEGEAN αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία και σας καλεί να φιλέψετε τους ξένους επισκέπτες της Ελλάδας, με ένα κομμάτι της χώρας μας για να τους ευχαριστήσουμε που μας τίμησαν με την προτίμηση τους για τις διακοπές τους. 

Θέλετε και εσείς να αφήσετε ανεξίτηλη την εικόνα της χώρας μας σε έναν ξένο επισκέπτη; Δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.filepsetous.gr, και ακολουθώντας τη διαδικασία, να κάνετε έναν επισκέπτη της χώρα μας δυνητικό «πρεσβευτή» της Ελλάδας στη χώρα του. Η διαδικασία απλή: πρέπει να διαλέξετε πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσετε την προσωποποιημένη σας κάρτα με μία ευχή και εν συνεχεία, οι άνθρωποι της AEGEAN  θα αναλάβουν να παραδώσουν το «φίλεμα» σας για εσάς με το πιο γλυκό τους χαμόγελο!

Πάνω από 1.000 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με την AEGEAN από τις 19 Σεπτέμβρη και για τις τρεις ερχόμενες εβδομάδες, ίσως βρουν στη θέση του καθίσματος τους μέσα στα αεροσκάφη μία έκπληξη από κάποιον από εσάς που μαζί με την AEGEAN τους ευχαριστεί για την επίσκεψη στην Ελλάδα και τους «φιλεύει» με προϊόντα από την ελληνική γη.

Και φυσικά όσοι ξένοι επισκέπτες θελήσουν να ευχαριστήσουν τους αποστολείς των δώρων τους θα μπορέσουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το #aGiftFromGreece διαμοιράζοντας στα social media εικόνες από τις έμπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέματα των Ελλήνων. Το ενδεικτικό video της ενέργειας έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών χρηστών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. 

Με άρωμα Ελλάδας

Τα φιλέματα που δημιούργησε η AEGEAN αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, αναδεικνύουν τόσο την αξία της ελληνικής ετικέτας, όσο και τη μοναδικότητα της. Βασίζονται σε δημιουργούς από κάθε γωνιά της χώρας και περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα όπως παξιμάδι λαδιού, ρίγανη, παστέλι με μαστίχα Χίου, αρωματικό τσάι, βότανα, φιστίκια Αιγίνης, ελληνικό καφέ, μαντολάτο, καθώς και αναμνηστικά της χώρας μας, μοιράζοντας γεύση από Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η πιο φιλόξενη και όμορφη εικόνα  της Ελλάδας θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τα αεροσκάφη της AEGEAN. Αρκεί να λάβουμε όλοι μέρος στην ενέργεια «Φίλεψέ τους», ξεκινώντας από το www.filepsetous.gr. Χτίζοντας δηλαδή, βήμα βήμα μια γέφυρα επικοινωνίας -με γερά θεμέλια φιλίας και αναγνώρισης- με τους επισκέπτες της χώρας μας. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot