«Μούδιασμα στις κρατήσεις-Στηρίζουμε τα νησιά που έχουν πρόβλημα»

Φεβρουάριος 27, 2016
jumbo-banner

«Υπάρχει μια γενική αστάθεια, ένα μούδιασμα όσον αφορά στις κρατήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη γενικότερα» επεσήμανε η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα.

Εκτίμησε ότι «αν το διαχειριστούμε σωστά, μπορούμε μέχρι τον Απρίλιο – Μάιο που αρχίζει η σεζόν να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

«Εμείς ως υπουργείο Τουρισμού στηρίζουμε τα νησιά που έχουν το πρόβλημα, κάνουμε ήδη συμφωνίες και προσπαθούμε να τους στηρίξουμε ώστε να μην έχουν μείωση και τα αποτελέσματα σιγά σιγά θα φανούν» τόνισε η Κουντουρα.

Σχετικά με το προσφυγικό υποστήριξε ότι «η Ευρώπη οφείλει να καταλάβει την τεράστια προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα, να μας στηρίξει σαν λαό και σαν χώρα της Ευρώπης που είμαστε τα σύνορα της και η βοήθεια που θα μας προσφέρει να είναι ουσιαστική, να δείξουν την αλληλεγγύη τους και όχι να κάνουν μονομερείς κινήσεις.»

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot