Menu
Με πολλά χαμόγελα στο αποκριάτικο μασκέ πάρτυ του Συλλόγου Αετός Κω

Με πολλά χαμόγελα στο απο…

Στις 22 Φεβρουαρίου ...

"Κωακό" καρναβάλι: Κέφι, χορός και πολλά χαμόγελα (βίντεο - φωτό)

"Κωακό" καρναβά…

Από την πλατεία Αντα...

Πώς πρέπει να ντυθείς για να τον ξεμυαλίσεις;

Πώς πρέπει να ντυθείς για…

Κριός Το μόνο ζώδ...

Οι δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας είναι είδος «παράστασης»

Οι δημόσιες εκδηλώσεις τρ…

Τα φιλιά, οι αγκαλ...

Τουρισμός: «Χάλκινο» η Ελλάδα στην αγορά της Γερμανίας

Τουρισμός: «Χάλκινο» η Ελ…

Τις ταξιδιωτικές τάσ...

Αποκαταστάθηκε πλήρως από τα μεσάνυχτα η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου

Αποκαταστάθηκε πλήρως από…

Γιώργος Χατζημάρκο...

Σοκ στον αέρα του «Φως του Τούνελ»: Την θεωρούσαν όλοι νεκρή και τελικά την βρήκαν

Σοκ στον αέρα του «Φως το…

Μια συγκλονιστική κα...

Προειδοποιητικό καμπανάκι από τον ΦΠΑ; 55 εκατ. ευρώ λιγότερα τα έσοδα από τον στόχο

Προειδοποιητικό καμπανάκι…

Χαμηλή πτήση πραγμ...

ΟΑΕΔ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις επιχειρήσεων για την πρόσληψη 15.000 ανέργων

ΟΑΕΔ: Συνεχίζονται οι αιτ…

Ξεκίνησε από την π...

Κράτος και Ταμεία χάνουν 200 εκατ. ευρώ απο την νέα «μόδα» με τα κουπόνια

Κράτος και Ταμεία χάνουν …

Ανησυχητικές διαστ...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα με την προσμέτρηση του χρόνου ανεργίας των σπουδαστών των ΙΕΚ»

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρν…

Ερώτηση προς την Υ...

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη σε Κάλυμνο, Λέρο και Λειψούς

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία …

Συνεχίστηκαν μέχρι...

Prev Next

6 υπάλληλοι του ΔΗΡΑΣ μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες με απόφαση Γ. Κυρίτση

6 υπάλληλοι του ΔΗΡΑΣ μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες με απόφαση Γ. Κυρίτση
jumbo-banner

Ο Δήμαρχος Κω, έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 «Αρμοδιότητες του Δημάρχου» του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α’/07- 06-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2. Τις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν.4257/2014 (ΦΕΚ 93/Α’/14-04-2014) περί μετακίνησης υπαλλήλων από Δήμο σε Νομικά Πρόσωπα ή Ιδρύματα του ιδίου Δήμου, ή σε σύνδεσμο στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος και αντίστροφα , καθώς και η διάθεση τους για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών για χρονικό διάστημα έως δύο έτη, που μπορεί να παραταθεί για δύο ακόμα έτη εφόσον υφίσταται η υπηρεσιακή ανάγκη.
3. Τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Κω (ΦΕΚ 1092/Β΄/10-04-2012).
4. Τις επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες του δήμου μας, οι οποίες προκύπτουν από αποχωρήσεις υπαλλήλων και δεν μπορούν να καλυφθούν λόγω αναστολής διορισμών.
5. Το υπ’αρ. πρωτ. 12832/09-05-2016 έγγραφο του Τμηματάρχη Δημοτικής Αστυνομίας, περί διοικητικής υποστήριξης και στελέχωσης του Τμήματος.
6. Την υπ’αρ. 13055/10-05-2016 βεβαίωση της οικονομικής υπηρεσίας ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου μας για την κάλυψη της μισθοδοσίας.
7. Τα στοιχεία του ατομικού-υπηρεσιακού φακέλου των υπαλλήλων

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Τη μετακίνηση του υπαλλήλου του ΔΗ.ΡΑΣ. Κω,Κατσάβαρου Γεωργίου του Ηλία στο Τμήμα Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών από την Τρίτη 1 7 Μαΐου 2016 και για χρονικό διάστημα έως δύο ( 2 ) έτη , που μπορεί να παραταθεί για δύο ( 2 ) ακόμα έτη , εφόσον υφίσταται η υπηρεσιακή ανάγκη . Ο ανωτέρω υπάλληλος μετακινείται με την σχέση που υπηρετεί και εξακολουθεί να διέπεται από το υπηρεσιακό, μισθολογικό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς στο οπ οίο υπαγόταν πριν την μετακίνησή τ ου . Ο φ ορέας καταβολής των αποδοχών τ ου ανωτέρω υπαλλήλου θα είναι ο Δήμος Κ ω .

2. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Τη μετακίνηση του υπαλ ήλου του ΔΗ.ΡΑΣ. Κω, Γιαννάκου Κων/νου του Γεωργίου στο Δήμο Κω , στο Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης από την Τρίτη 1 7 Μαΐου 2016 και για χρονικό διάστημα έως δύο ( 2 ) έτη , που μπορεί να παραταθεί για δύο ( 2 ) ακόμα έτη , εφόσον υφίσταται η υπηρεσιακή ανάγκη . Ο ανωτέρω υπάλληλος μετακινε ίται με την σχέση που υπηρετεί και εξακολουθεί να διέπεται από το υπηρεσιακό, μισθολογικό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς στο οπ οίο υπαγόταν πριν την μετακίνησή τ ου . Ο φορέας καταβολής των αποδοχών τ ου ανωτέρω υπαλλήλου θα είναι ο Δήμος Κω.

3. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Τη μετακίνηση τ ου υπ α λλ ήλου του ΔΗ.ΡΑΣ. Κω,Κουζούκα Γεωργίου του Κων/νου στο Δήμο Κω , στο Τμήμα Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού από την Τρίτη 1 7 Μαΐου 2016 και για χρονικό διάστημα έως δύο ( 2 ) έτη , που μπορεί να παραταθεί για δύο ( 2 ) ακόμα έτη , εφόσον υφίσταται η υπηρεσιακή ανά γκη . Ο ανωτέρω υπάλληλος μετακινείται με την σχέση που υπηρετεί και εξακολουθεί να διέπεται από το υπηρεσιακό, μισθολογικό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς στο οπ οίο υπαγόταν πριν την μετακίνησή τ ης . Ο φορέας καταβολής των αποδοχών τ ου ανωτέρω υπαλ λήλου θα είναι ο Δήμος Κω.

4. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Τη μετακίνηση τ ου υπ α λλ ήλου του ΔΗ.ΡΑΣ. Κω,Οικονόμου Εμμανουήλ του Μιχαήλ στο Δήμο Κω , στο Εργοτάξιο της Δ/νσης Τ εχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, από την Τρίτη 1 7 Μαΐου 2016 και για χρονικό διάστημα έως δύο ( 2 ) έτη , που μπορεί να παραταθεί για δύο ( 2 ) ακόμα έτη , εφόσον υφίσταται η υπηρεσιακή ανάγκη . Ο ανωτέρω υπάλληλος μετακινείται με την σχέση που υπηρετεί και εξακολουθεί να διέπεται από το υπηρεσιακό, μισθολογικό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς στο οπ οίο υπαγόταν πριν την μετακίνησή τ ου . Ο φορέας καταβολής των αποδοχών τ ου ανωτέρω υπαλλήλου θα είναι ο Δήμος Κω

  5. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Τη μετακίνηση τ ης υπ α λλ ήλου του ΔΗ.ΡΑΣ. Κω,Σβύνου Εύας του Σιγκουρντ στο Δήμο Κω , στη Δ/νση Δημοτικής Αστυνομίας από την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 και για χρονικό διάστημα έως δύο ( 2 ) έτη , που μπορεί να παραταθεί για δύο ( 2 ) ακόμα έτη , εφόσον υφίσταται η υπηρεσιακή ανάγκη . Η ανωτέρω υπάλληλος μετακινείται με την σχέση που υπηρετεί και εξακολουθε ί να διέπεται από το υπηρεσιακό, μισθολογικό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς στο οποίο υπαγόταν πριν την μετακίνησή της . Ο φορέας καταβολής των αποδοχών της ανωτέρω υπαλλήλου θα είναι ο Δήμος Κω 

6. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Τη μετακίνηση τ ης υπ α λλ ήλου του ΔΗ.ΡΑΣ. Κω,Βλάχου Σεβαστής του Νικολάου στο Δήμο Κω , στο Τμήμα Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας , και Πολιτισμού, από την Τρίτη 1 7 Μαΐου 2016 και για χρονικό διάστημα έως δύο ( 2 ) έτη , που μπορεί να παραταθεί για δύο ( 2 ) ακόμα έτη , εφόσον υφίσταται η υπηρεσιακή ανά γκη . Η ανωτέρω υπάλληλος μετακινείται με την σχέση που υπηρετεί και εξακολουθεί να διέπεται από το υπηρεσιακό, μισθολογικό, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς στο οπ οίο υπαγόταν πριν την μετακίνησή τ ης . Ο φ ορέας καταβολής των αποδοχών τ ης ανωτέρω υπαλ λήλου θα είναι ο Δήμος Κω.

Ο Δήμαρχος Κω

Γεώργιος Ι. Κυρίτσης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

eshopkos-small
pizzacon-small
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

H Kostoday.com δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο, καθώς θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, χωρίς να σημαίνει ότι αυτές εκφράζουν την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Σχόλια υβριστικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε πολύ προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια. Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός