Όραμα: Κυρίτσης και Πη έχουν 24 ώρες να ανακαλέσουν…

Αύγουστος 12, 2015
jumbo-banner
Ο ανύπαρκτος και επικίνδυνος κος Κυρίτσης συνεπικουρούμενος από την έχοντας το ακαταλόγιστο κα Πη επιδίδονται σε ασύστολα ψεύδη για να δικαιολογήσουν το μπάχαλο στο οποίο μέσα σε λίγους μήνες οδήγησαν το νησί.

Με δελτίο τύπου καταγγέλλουν το Όραμα και το δημοτικό σύμβουλο κ. Μαραγκό Σωτήριο ότι προσέφυγαν στην αποκεντρωμένη για να μπλοκάρουν την επέκταση της συγκοινωνίας στα χωριά.

Στόχος τους είναι να καλύψουν την παταγώδη αποτυχία τους να λάβουν σωστές και νόμιμες αποφάσεις, να δικαιολογηθούν στους δημότες των χωριών για τις ατεκμηρίωτες υποσχέσεις και τα ψέματά τους (θυμάστε τα περίφημα δοκιμαστικά δρομολόγια) αλλά προπάντων να ενσπείρουν το διχασμό επενδύοντας σε αυτόν.

Καλούμε και τους δύο, Δήμαρχο και κα Πη σε 24 ώρες να πράξουν τα παρακάτω:
1ον Να δημοσιοποιήσουν την υποτιθέμενη ένσταση του κου  Μαραγκού βάση της οποίας εξέδωσαν το κατάπτυστο δελτίο τύπου - μυθοπλασία  - λιβελογράφημα.

2ον Να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τα ψεύδη και την παραπληροφόρηση από τους δημότες και το Όραμα που τους έχει γίνει εφιάλτης.

3ον Να παραιτηθούν καθώς είναι άκρως επικίνδυνοι για τον τόπο και κάθε επιλογή τους είναι πιο καταστροφική από την προηγούμενη (βλέπε μεταναστευτικό).

Εάν κανένα από τα παραπάνω δεν πράξουν με δεδομένη την παράνοια και την επικινδυνότητα του κου Κυρίτση και της κας Πη της οποίας το ακαταλόγιστο έληξε καταθέτουμε, μετά τη λήξη του 24ώρου, μήνυση για τα αυτονόητα.

Οι άνθρωποι που ο Κωακός λαός εμπιστεύθηκε, έχουν «λαλήσει» στην κυριολεξία. Τα πολιτικά επιχειρήματα και η λογική ωχριούν!!

Κρίμα για τον τόπο. Κρίμα για τους ανθρώπους μας.  Κρίμα που αντί να παλεύουμε για το νησί μας καταναλωνόμαστε με ανευθυνο-υπεύθυνους και άκρως επικίνδυνους ανθρώπους. Κρίμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot