ΧΑΔΟΥΛΗΣ: Ο Σεβασμός στην πρόσβαση των ΑμΕΑ είναι δείκτης για το βιοτικ'ο επίπεδο του νησιού μας -ΒΙΝΤΕΟ

Μάρτιος 18, 2016
jumbo-banner
Οι φιλικές προς τα ΑΜΕΑ πόλεις, είναι αυτονόητα και δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί, καθώς οι πολίτες δείχνουν όλο και περισσότερο σεβασμό στις δράσεις που προστατεύουν και διευκολύνουν τις μετακινήσεις των ανθρώπων που είναι σε δύσκολη θέση , επιλέγοντας με αυτό το κριτήριο τον τόπο των διακοπών τους.

Η ομάδα ‘’Πρόσβαση’’ ξεκίνησε από σήμερα δoυλειά στο κέντρο της πόλης μας, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τις δράσεις του προγράμματος και να σχεδιάσει μαζί του την χαρτογράφηση της πόλης της Κω ως προσβάσιμης, αναδεικνύοντας τα σημεία που είναι λειτουργικά και ανακαλύπτοντας τις αδυναμίες που πρέπει να παρέμβουμε.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Κω κ. Χαδούλης βρέθηκε μαζί με την ομάδα στην δράση της σήμερα στο κέντρο της πόλης και στην δήλωσή του επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, ο σεβασμός στις προσβάσεις που τους διευκολύνουν να μετακινηθούν και να απολαύσουν μια φυσιολογική ζωή.


dhras.gr 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot