Υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση έργου αστικών λυμάτων Δήμου Δικαίου (ΦΩΤΟ)

Μάρτιος 21, 2014
jumbo-banner

Σήμερα υπογράφηκε με την Θυγατρική εταιρία της ΑΒΑΞ (Κ/ΞΙΑ ΕΡΓΟΝΕΤ-ΠΡΟΕΤ-ΑΜΦΙΕΡΙΣΤΟΣ) με έδρα την Αθήνα, η εργολαβική σύμβαση με Αριθ. Πρωτ 912 / 21-03-2014. για την εκτέλεση του έργου «Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων και Έργων Διάθεσης Δήμου Δικαίου Ν. Κω»

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κω Κ. Καϊσερλης, οι Αντιδήμαρχοι Θ. Νικηταράς και Σ. Πης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γ. Πασανικολάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Λ. Διακογιώργης επίσης ο κ. Σ Μαραγκός, Μ. Μήτρου, Δ. Χαντακάρος, οι εκπρόσωποι της εταιρείας με τον επιστημονικό συνεργάτη τους κ. Χασαποδήμο καθώς και οι τρεις (3) Δημοτικοί Υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ κ. Λιοδάκης, Χατζηπέτρος και Παπαλεξίου. Ο Δήμαρχος Κω μετά την υπογραφή της σύμβασης έκανε αναφορά για την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα αυτού του έργου για τον τόπο μας. Εξήγησε τα τρία (3) στάδια της υδροδότησης, όσο αφορά το πρώτο στάδιο για το ποιοτικό νερό έχει ολοκληρωθεί, το δεύτερο στάδιο αφορά την εξασφάλιση της επάρκειας νερού αυτών τον περιοχών για το καλοκαίρι και το τρίτο στάδιο ότι συνεχίζετε η μελέτη από το επιστημονικό προσωπικό της ΔΕΥΑΚ για τον εκσυγχρονισμό του υδρευτικού συστήματος του τριγώνου (Καρδάμαινα, Αντιμάχεια, Μαστιχάρι, Κέφαλος). Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Γ. Πασανικολακης ο οποίος ενημέρωσε για την μέχρι τώρα πορεία των έργων που έχει αναλάβει η υπηρεσία ενώ έκανε εκτενή αναφορά για το ταμειακό υπόλοιπο της υπηρεσίας μέχρι τις 17/03/2014 που ανέρχεται στο ποσό του 1.848.000 ευρώ και στο γεγονός ότι δεν πάρθηκε κανένα δάνειο όλο αυτό το διάστημα. Για την υπογραφή της σύμβασης του νέου έργου δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος και ικανοποιημένος γιατί πρόκειται για ένα έργο πνοής που θα ανακουφίσει τους πολίτες των περιοχών αυτών.

Ευχαρίστησε το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία, ενώ έδωσε στην δημοσιότητα και τα αποτελέσματα από πιστοποιητικά ανάλυσης και δειγματοληψίας που έγιναν από δεξαμενή Υδατόπυργος Αντιμάχεια, Γεώτρηση Πλάκας, Δεξαμενή Μαστιχαριου, Δεξαμενή Καρδαμαινας, Γεώτρηση Κισσος Κέφαλος, Γεώτρηση Καμάρα Μαστιχαρι και Δεξαμενή Κακιά Σκάλα Κέφαλος.

Όσοι παρευρέθησαν από την πλευρά του Δήμου έκαναν σύντομες αναφορές πλην των τριών επιστημονικών στελεχών της ΔΕΥΑΚ.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot