Το Beach bar Άγιος Φωκάς γιορτάζει τα 6 χρόνια του...οικολογικά

Ιούνιος 05, 2015
jumbo-banner

Mε τη συμπλήρωση 6 χρόνων λειτουργίας και στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλλοντος & της διατήρησης των ακτών μας στην φυσική τους μορφή, το BeachBar του Αγίου Φωκά στην Κω, γιορτάζει και σας παρουσιάζει τις οικολογικές του δράσεις και προτάσεις για το καλοκαίρι του 2015.

Καλεσμένοι, Φορείς του νησιού, συνεργαζόμενες εταιρείες, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι κάτοικοι του οικισμού του Αγίου Φωκά καθώς και οι συνεργάτες μας που στηρίζουν και ενισχύουν την προσπάθεια αυτή.

Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την συνείδηση των επισκεπτών μας για τη προστασία της Φύσης, να προάγουμε την αγάπη για το περιβάλλον και να πρωτοστατήσουμε στην διατήρηση των ακτών μας καθαρών και οικολογικά συμβατών με τις επιταγές της εποχής.

Χρήση ανακυκλώσιμων υλικών σε διαφορετικές μορφές,  βιοδιασπώμενα σκεύη σερβιρίσματος, ανακύκλωση & διαλογή είναι μερικές από τις δράσεις που θα δείτε φέτος στον Άγιο Φωκά.

Με αγάπη και ευθύνη για το νησί μας, τις θάλασσες μας & το περιβάλλον δείχνουμε τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

Σας ευχαριστούμε.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot