Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ευχαριστεί

Μάρτιος 16, 2016
jumbo-banner

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΩ Ηellenic Rescue Team branch of Kos για την εκπαιδευτική άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση σεισμού που πραγματοποίησε στον κλάδο αστεριών μας (ηλικίας 5-7ετών).

Τα παιδιά μέσα απο το παιχνίδι αλλά και την σοβαρότητα που διακατέχει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έμαθαν,άκουσαν και πραγματοποίησαν  την άσκηση με μεγάλη επιτυχία.

Την Κυριακή 7/3/16 η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης  πραγματοποίησε και στον κλάδο Ναυτοδηγών (ηλικίας 14-17 ετών) εκπαίδευση για την ορθή χρήση ασύρματων μέσων επικοινωνίας VHF/UHF.Πραγματικά μια εμπειρία που άξιζε να ζήσουν τα παιδιά μας.Ευχαριστούμε θερμά και αναμένουμε και άλλες δράσεις που θα συμπληρώσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των μελών μας.

Επίσης ευχαριστούμε τους φίλους μας απο την Λέσχη 4 Χ 4 Κω που πάντα βρίσκονται πρόθυμοι σε οποιαδήποτε κλήση μας για βοήθεια,προστασία ή την ασφαλή μεταφορά των παιδιών μας έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι κατασκηνώσεις μας.

Ευχαριστούμε και τον φίλο μας Σπύρου Νικόλαο και την επιχείρηση πιτσαρία Italiamo για την προσφορά πίτσας στο αποκριάτικο πάρτυ μας.

Με εκτίμηση

Τοπική Έφορος Κω

Μαργαρίτη Σταματία

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot