ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ: "..φτηνές αντιπολιτευτικές κορόνες από την ΤΟ Κω της ΝΔ.."

Δεκέμβριος 05, 2015
jumbo-banner

Η ΤΟ Κω της ΝΔ καταφεύγει ακόμη μια φορά σε φτηνές αντιπολιτευτικές κορόνες εναντίον της κυβερνητικής απόφασης για τη δημιουργία των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και ουσιαστικά αποδέχεται την σημερινή, καταστροφική για τον τουρισμό, κατάσταση στο κέντρο της Κω.

Με τη χτεσινή της ανακοίνωση δυστυχώς ταυτίζεται με την άποψη μέρους τοπικών στελεχών της με ακραίες φωνές αλλά και με επιλογές άλλων τοπικών παραγόντων, που δεν προτείνουν καμία ρεαλιστική λύση, λειτουργώντας εν τέλει σε βάρος του τόπου.

Οι δηλώσεις του προσωρινού της προέδρου κ. Πλακιωτάκη έξω από το Προεδρικό Μέγαρο αμέσως μετά την πρόσφατη  σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών φανερώνουν και τα αδιέξοδα και τις αντιφάσεις της πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο προσφυγικό ζήτημα.

Ας αντιληφθούν επιτέλους οι συμπατριώτες μας της Τοπικής της ΝΔ το σύνθετο και πολύπλοκο του συγκεκριμένου παγκόσμιου προβλήματος αλλά και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην τοπική κοινωνία που αγωνιά και ας πάψουν πια να αλιεύουν σε θολά νερά.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot