Το "Λεμόνι και Ρίγανη" ξανά κοντά σας από Παρασκευή 22/4!

Απρίλιος 23, 2016
jumbo-banner
Το κομψό και αυθεντικό εστιστόριο"Λεμόνι & Ρίγανη" ανοίγει τις πύλες του, έτοιμο να σας υποδεχτεί σε έναν από τους ωραιότερους χώρους του νησιού μας στην Μαρίνα της Κω.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σας περιμένουν από το μεσημέρι συντροφιά με όμορφη θέα, εκπληκτικές γεύσεις και νόστιμα παραδοσιακά πιάτα.

Η φιλοσοφία του "Λεμόνι και Ρίγανη" είναι πάντα εναρμονισμένη με τη χρήση φρέσκων υλικών από τον τόπο μας. Αποτελεί τον καρπό της δημιουργικής διάθεσης, της πολυετούς εμπειρίας των ιδιοκτητών του και της ανάγκης για προσφορά παραδοσικών εδεσμάτων υψηλών προδιαγραφών.

Απολαύστε Σπιτικές, παραδοσιακές συνταγές, μαγειρεμένες πάντα με μεράκι που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς "ουρανίσκους".

Στο εστιατόριο θα βρείτε φρέσκα κρέατα, εντυπωσιακές σαλάτες, ορεκτικά και το παραδοσιακό κρασοτύρι της Κω, καθώς και πολλά άλλα είναι οι επιλογές για ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων. Μερικές από τις σπεσιαλιτέ, που δεν πρέπει να προσπεράσετε είναι τα γιαπράκια, οι ανθοί, το πλιγούρι, οι κεφτέδες, κεφαλιανά ρεβύθια, πηχτή, μελιτζανοσαλάτα και πολλά άλλα, καθώς η λίστα αποδεικνύεται μακρά...

Αν σας ανοίξαμε την όρεξη μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το "Λεμόνι και Ρίγανη" σε μία μεσημεριανή ή βραδινή σας έξοδο, συνδυάζοντας το καλό φαγητό, την φιλική εξυπηρέτηση και το πανέμορφο περιβάλλον.

Τηλέφωνο Ρεζερβέ: 22420 28765

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot