Την Τρίτη στην Κω ο Πρόεδρος και κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ

Απρίλιος 16, 2015
jumbo-banner

Τις τοπικές Μονάδες Υγείας, τις περιφερειακές υπηρεσίες Πρώτης υποδοχής, καθώς και τους χώρους φιλοξενίας παρατύπως νεοεισερχόμενων ατόμων, θα επισκεφθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Ρόδο, Τήλο και Κω, οι επικεφαλής του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ομότιμος Καθηγητής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ιατρός κ. Θεόδωρος Παπαδημητρίου και ο Ιατρός του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Γεώργιος Ρηγάκος, πρόκειται να μεταβούν τη Δευτέρα 20 Απριλίου στις νήσους Ρόδο και Τήλο και την Τρίτη 21 Απριλίου στη νήσο Κω, προκειμένου να επισκεφθούν τις τοπικές Μονάδες Υγείας, τις περιφερειακές υπηρεσίες Πρώτης υποδοχής, καθώς και τους χώρους φιλοξενίας παρατύπως νεοεισερχόμενων ατόμων.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., στο πλαίσιο της υλοποίησης της πολιτικής του Υπουργείου Υγείας και προκειμένου να αντιμετωπισθεί υγειονομικά η εντόνως αυξημένη εισροή ατόμων χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα που λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα στις πύλες εισόδου της χώρας (Βόρειο Αιγαίο, Νότιο Αιγαίο, Έβρος, Κρήτη) και έχοντας ως σκοπό τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και παράλληλα την επαρκή υγειονομική κάλυψη των νεοεισερχόμενων ατόμων προχωράει στις παραπάνω δράσεις.

Παράλληλα, από την ερχόμενη εβδομάδα, ενεργοποιεί κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ στις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αττικής, προκειμένου να δράσουν ανάλογα όσον αφορά στους μετανάστες και στις ανάγκες υγιεινής τους.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot