Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΡΑ

Μάιος 21, 2015
jumbo-banner

Έxoυμε αναφέρει επανειλημμένα τα οξυμένα προβλήματα στο χώρο του νοσοκομείου της Κω χωρίς αντίκρισμα, λόγω των πολιτικών επιλόγων όλα αυτά τα χρόνια πολίτες και εργαζόμενοι βιώνουμε με τον πιο τραγικό τρόπο τις ελλείψεις και τον υποβιβασμό της υγείας στο νησί.

Να σημειωθεί ότι φέτος ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου θα είναι ακόμα μικρότερος δηλαδή θα είναι καταστροφικός στην ήδη υποβαθμισμένη υγεία του νησιού που είναι έτοιμο να δεχτεί και φέτος χιλιάδες επισκέπτες.

Οι εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων είναι αυτοί που κρατάνε ακόμα το νοσοκομείο ζωντανό άυπνοι με παράνομα επιφορτισμένα προγράμματα που θα είναι η αιτία σε οποιοδήποτε λάθος μπορεί να συμβεί. Η παθολογική η χειρουργική και καρδιολογική κλινική καθώς και η μονάδα τεχνητού νεφρού με τρομερό φόρτο εργασίας με 1 νοσηλεύτρια ανά βάρδια με διπλό βάρδιες στο όνομα των υπηρεσιακών αναγκών, λειτουργούν ασταμάτητα χωρίς τη νόμιμη ανάπαυση και άδειες, εξυπηρετώντας καρκινοπαθείς νεφροπαθείς ηλικιωμένους με σοβαρές ασθένειες παιδιατρικά περιστατικά και χειρουργεία.

Τα επείγοντα είναι ένας καθημερινός Γολγοθάς και για τους ασθενείς αλλά και για το προσωπικό. το ακτινολογικό τμήμα με 3 εμφανιστές έχει οφειλόμενες άδειες από το 2006!!Η μαιευτική κλινική με πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια εξυπηρετεί τον ευαίσθητο αυτό τομέα για να μην χρειάζεται να ξεσπιτώνεται μια οικογένεια για να γεννήσει. Χωρίς τα απαραίτητα υλικά όμως μιας και τα περισσότερα τα φέρνουν οι ασθενείς.

Η διοικητική και τεχνική υπηρεσία δουλεύει πέραν του ωραρίου της αφού οι ανάγκες δεν καλύπτονται από τους λιγοστούς πλέον που έχουν απομείνει. το μικροβιολογικό και η αιμοδοσία παλεύουν να εξυπηρετήσουν όλο τον όγκο των αιματολογικών εξετάσεων αφού δεν υπάρχει άλλο εξωτερικό συμβεβλημένο εργαστήριο με τους ασφαλιστικούς φορείς. Σύντομα τελειώνει και σύμβαση του μοναδικού επικουρικού καρδιολόγου. Χωρίς παιδίατρο χωρίς φαρμακοποιό χωρίς αξονικό χωρίς φύλαξη του νοσοκομείου ο κόσμος δεν αντέχει πλέον να πληρώνει στους ιδιώτες.

Ζητάμε:

Πρόσληψη μονίμου προσωπικού τώρα!

Δημοσιά και δωρεάν υγεία για όλους

Καμία επιχειρηματική δράση μέσα στην υγεία

Για άλλη μια φορά o κόσμος να μην μείνει θεατής να διεκδικήσει την υγεία που δικαιούται σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες του και να βρεθει στο πλευρό μας στις επόμενες παράλληλες κινητοποιήσεις που θα γίνουν με τα υπόλοιπα νησιά της περιφέρειας.

Τέλος για άλλη μια φορά για οτιδήποτε συμβεί σε ασθενείς πολίτες η εργαζόμενους του νοσοκομείου υπεύθυνοι καθίστανται οι αρμόδιοι.

Με τιμή το Δ.Σ του γενικού νοσοκομείου Κω

20/5/2015

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot