Συνέντευξη τύπου Περ/κού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης Φ. Τριομμάτη στην Κω (φωτό-βίντεο)

Μάρτιος 08, 2016
jumbo-banner
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στις 12:00 στην αίθουσα του Επαρχείου της Κω ο Φίλιππος Τριομμάτης, Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης. 
Ο Θεσμός αυτός ενεργοποιήθηκε μετά από απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, η οποία μάλιστα λαμβάνεται με μυστική ψηφοφορία και με αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 του συνόλου των μελών. Σημαντικά και ενδιαφέροντα δήλωσε σήμερα στα ΜΜΕ της Κω, τονίζοντας πως βρέθηκε εδώ λίγο καθυστερημένα, αλλά γνωρίζοντας τα προβλήματα που είχε η Κως το προηγούμενο διάστημα θεω\ώρησε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να έρθει να ενημερώσει για τη δράση αυτή. 
Στον ιστότοπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπάρχει σχετικός σύνδεσμος για τον περιφερειακό συμπαραστάτη. Σε αυτόν ο πολίτης μπορεί άμεσα και σύντομ να ενημερωθεί για τις δυνατότητες και τις αρμοδιότητες του συμπαραστάτη αλλά κυρίως μέσα από τις έτοιμες έντυπες φόρμες καταγγελίας αναφοράς να υποβάλλει την καταγγελία του και διαδικτυακά με e-mail.
Καταγγελία και αναφορά μπορεί να γίνει με κάθε δυνατό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση η καταγγελία πρέπει να είναι επώνυμη και ο πολίτης ή ο επιχειρηματίας να μην έχει ήδη προσφύγει στην δικαιοσύνη αφού κάτι τέτοιο θα αναιρούσε τις αρμοδιότητες άλλων ελεγκτικών οργάνων. 
Δείτε περισσότερα για τα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot