Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΔΙΙΚ - Πρόεδρος ο Α. Παυλίδης

Φεβρουάριος 19, 2016
jumbo-banner
Το Διεθνές Εκτελεστικό Συμβούλιο (ΔΕΣ) του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω που προήλθε από την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα, κατά τη συνεδρίαση της 17ης Φεβρουαρίου 2016, βάσει εισηγήσεως του καθ. Στέφανου Γερουλάνου, με την παρακάτω κατανομή αρμοδιοτήτων:

Πρόεδρος: Παυλίδης Αριστοτέλης του Αντωνίου

Αναπλ. Πρόεδρος: Γερουλάνος Στέφανος του Ιωάννη

Αντιπρόεδρος: Μανούσης Νικόλαος του Σταματίου

Γεν Γραμματέας: Παπαντωνίου Νικόλαος του Ελπιδοφόρου

Ταμίας: Καλλούδης Φίλιππος του Μιχαήλ

Μέλος/Αναπλ. Ταμίας: Φρατζή Μαρία του Επαμεινώνδα

Μέλος: Πράπας Σωτήριος του Νικολάου

Ο καθ. Στέφανος Γερουλάνος ανέλαβε την Προεδρεία του προβλεπομένου από το καταστατικό του ΔΙΙΚΩ του Διεθνούς Γενικού Συμβουλίου (ΔΓΣ), του οποίου Μέλη, πέραν των Πανεπιστημιακών Καθηγητών, είναι exoficioο Δήμαρχος Κω και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω.

Το ΔΕΣ θα συνεδριάζει κατά περίπτωση, τόσο στην Κω όσο και στην Αθήνα, με συμμετοχή και του Επιτίμου Προέδρου του Ιδρύματος καθηγητού Ιατρικής του Πανεπιστημίου NewJerseyτων ΗΠΑ κ. Χρήστου Μόσχου και Μέλους του Διεθνούς Γενικού Συμβουλίου του ΔΙΙΚΩ.

Ο Α. Παυλίδης ενημέρωσε για την νέα Διοικητική σύνθεση του ΔΙΙΚΩ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κω, τον Έπαρχο Κω, τον Δήμαρχο Κω, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κω και τα σχετιζόμενα με το Ίδρυμα Συλλογικά όργανα.


Το ΔΣ του ΔΙΙΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot