Menu

Στ. Γιαλλίζης: Πρόταση Υλοποίησης Θεατρικού Φεστιβάλ στην Κω

Στ. Γιαλλίζης: Πρόταση Υλοποίησης Θεατρικού Φεστιβάλ στην Κω
jumbo-banner

Κύριες & Κύριοι σύμβουλοι,

Στην προσπαθεία ανατροπής της εικόνας της Κω μετα τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού και τα κατασκευασμενα δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ έρχεται η ώρα για μια συντονισμένη δράση προώθησης και προβολής της Κω πανελλαδικα.

Έχω συζητηση με την Άστρα airlines, την πρόταση που σας στελνω και πρόκειται για ενα σημαντικό event που θα διαφημιση την Κω σε μια περίοδο που το έχει απόλυτα ανάγκη και προ των πυλών της θερινής περιόδου. Θα δώσει ενα έναυσμα στην προσπαθεία που καταβάλουν ολοι οι φορείς.

Η πρόταση μου είναι να συμμετεχή το Επιμελητηρίο ως ένας από τους μεγάλους χρυσούς χορηγούς.

Με εκτίμηση
Γιαλλιζης Στεργιος
Πρόεδρος Εμπορικού Τμήματος ΕΒΕΔ
Υπεύθυνος Τοπικού Παραρτήματος Κω-ΕΒΕΔ

Μια ακόμη πινελιά πολιτισμού σ ένα έτσι κι αλλιώς γόνιμο έδαφος, στο έδαφος της Κω,  που καρπίζει πολιτισμό χιλιάδες χρόνια τώρα. Έναν πολιτισμό με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στις ποικίλες μορφές του.

Σ αυτό το «χάραγμα» της καινούργιας χρονιάς, συγκεκριμένα από 14 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου , υλοποιούμε στη Κω  ένα πρωτοποριακό, εκτιμούμε, θεατρικό φεστιβάλ. Ένα αποκεντρωμένο, στοχευμένο φεστιβάλ που μεταφέρει μια σειρά αξιολογημένες παραστάσεις με αναμφισβήτητο καλλιτεχνικό διαμέτρημα και μια σειρά παράλληλες εκδηλώσεις( σεμινάρια-διαλέξεις-εκθέσεις θεατρικών κουστουμιών) σ ένα νησί που έχει αποδείξει ότι αγαπάει το ποιοτικό θέατρο, εκτιμάει τις τέχνες και τις τεχνικές.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση φορέων, παραγόντων, ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πολιτισμού, στο γεγονός ότι η περιφέρεια και ιδιαίτερα τα νησιά μας τον «άνυδρο» χειμώνα διψούν στην κυριολεξία για ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις τις οποίες μπορούν να υποστηρίξουν. Η επιλογή της Κω  ενός νησιού των Δωδεκανήσων  με την σημειολογική σημασία που έχει αποκτήσει τούτη την εποχή το συγκεκριμένο γεωγραφικό στίγμα, δεν είναι τυχαία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 & ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ   2016, ώρα 21.00

«Σταματία, το γένος Αργυροπούλου» σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με την πρωταγωνίστρια την Ελένη Ουζουνίδου

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 & ΠΕΜΠΤΗ  17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016  , ώρα 21.00

«Η Απολυμένη»  του Αντώνη Τσιπιανίτη σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Διδασκάλου

ΣΑΒΒΑΤΟ  19 ΜΑΡΤΙΟΥ , ώρα  19.00

«Ελληνικό Θέατρο και Ρεμπέτικο» Ο Νίκος Ορδουλίδης παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική εργασία. Πρόκειται για τον πρώτο δίσκο του project «το λαϊκό πιάνο» και τιτλοφορείται «H εποχή του ρεμπέτικου»

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016  , ώρα  21.00

«Μαράν Αθά» Με την  Γιασεμί .Κηλαηδόνη, η οποία μεταμορφώνεται σε ενενηντάχρονο μοναχό κι εξομολογείται επί δυόμισι ώρες, με αμείωτη ένταση κι εσωτερικότητα, το δραματικό βίο του. Ένα διήγημα του Θωμά Ψύρρα σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21,ΤΡΙΤΗ 22 & ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 21.00

«Το ζεϊμπέκικο».  Άλλοτε άγριο και σκληρό, άλλοτε ανάλαφρο και τρυφερό με καυστικό χιούμορ, το «Ζεϊμπέκικο», το νέο έργο της Λείας Βιτάλη, καθρεφτίζει την αλήθεια της ελληνικής ψυχής και θέτει καίρια ερωτήματα για τις αξίες της νέας πραγματικότητας. Ένα έργο της Λείας Βιτάλη σε σκηνοθεσία του Φώτη Μακρη. Με τους : Γιώργο Νινιό, Στέλλα Κρούσκα, Ρένα Κουμπαρούλη.  Στη παράσταση παίζουν ζωντανά οι μουσικοί : Θοδωρής Ζέης  και Σπύρος Κουτρουμάνης

ΣΑΒΒΑΤΟ 26, ώρα 18.00 & ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 12.00 & 18.00

«Αίσωπος+Αδελφoί  Γκριμ= Παιχνίδι»Μια παιδική διαδραστική παράσταση που συνδυάζει παραμύθια των αδελφών Γκριμ και μύθους του Αισώπου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πλειώνη, με πρωταγωνιστές την Χριστίνα Δενδρινού, Μαρία Μπρανίδου, Κωνσταντίνο  Δανίκα & Δημήτρη Πλειώνη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 &  ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 21.00

«Που’ ναι η μάνα σου μωρή » από το ομώνυμο βιβλίο της Δήμητρας Πέτρουλα, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με πρωταγωνιστές την Βέρα Κρούσκα, την Αγάπη Παπαθανασίου και την Ορνέλλα Λούτη.

ΤΕΤΑΡΤΗ  29 & ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 21.00

«Το Αμάρτημα της μητρός μου»  Το διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού σε θεατρική προσαρμογή  σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη με πρωταγωνιστές τον Θεμιστοκλή Καρποδίνη και την Αγάπη Μανουρά

Στις παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 11.00 π.μ

Εγκαίνια έκθεσης θεατρικών κουστουμιών του Κ.Θ.Β.Ε

ΠΕΜΠΤΗ 24 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 18.00

Θεατρικό σεμινάριο από τον σκηνοθέτη Ένκε Φεζολλάρι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η χορηγία περιλαμβάνει:

Α. Το φεστιβάλ παίρνει το όνομα του χορηγού, σε όλες τις αναφορές στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και στο σύνολο του προωθητικού υλικού.

Β. Καταχώρηση δυο σελίδων (σαλόνι) στο πρόγραμμα του φεστιβάλ

Γ. Λογότυπο του χορηγού στο σύνολο του προωθητικού υλικού (banner- αφίσες-flyer) σε υπερδιπλάσια διάσταση.

Δ. Διαφημιστικό υλικό του χορηγού (banner-έντυπα-λοιπές προωθητικές ενέργειες) στις εισόδους του θεάτρου και στους χώρους πραγματοποίησης των παράλληλων εκδηλώσεων.

Κόστος: 5.000 €

ΠΑΡΟΧΕΣ:

4 ολοσέλιδες καταχωρήσεις στο fly magazine “Betterfly” της ASTRA Airlines για το έτος 2016.

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η χορηγία περιλαμβάνει:

Α. Σαλόνι  καταχώρηση στο πρόγραμμα του φεστιβάλ

Β. Λογότυπο στο σύνολο του προωθητικού υλικού  (αφίσες-banner-flyer) σε υπερδιπλάσια διάσταση.

Γ. Διαφημιστικό υλικό του χορηγού( banner-έντυπα- λοιπές προωθητικές ενέργειες) στις εισόδους του θεάτρου και στους χώρους πραγματοποίησης των παράλληλων εκδηλώσεων.

Κόστος: 2.500 ευρώ

ΧΟΡΗΓΟΣ Α’

Η χορηγία περιλαμβάνει:

Α. Ημισέλιδη καταχώρηση στο πρόγραμμα του φεστιβάλ

Β. Λογότυπο στο σύνολο του προωθητικού υλικού(αφίσες- banner- flyer)

Κόστος: 250 ευρώ

ΧΟΡΗΓΟΣ Β’

Η χορηγία περιλαμβάνει:

Α. Καταχώρηση  ¼ στο πρόγραμμα του φεστιβάλ

Β. Λογότυπο στο σύνολο του προωθητικού υλικού(αφίσες- banner- flyer)

Κόστος: 125 ευρώ          

 Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

 Θα  θέλαμε να σημειώσουμε ότι η εταιρεία «ΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» που διοργανώνει το φεστιβάλ εκδίδει επίσης και μια σειρά έντυπα, όπως το fly magazine “BetterFly ” της ASTRA AIRLINES, το free magazine ΑΥΛΑΙΑ, το περιοδικό του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, το θεματικό περιοδικό «Περί τροφίμων και ποτών» που θα διανεμηθεί στις κλαδικές εκδόσεις DETROP & FOODEXPO 2016

Είναι δεδομένο ότι σε κάθε περίπτωση συνεργασίας μας, έχουμε την πρόθεση να συμπεριλάβουμε την επιχείρηση ή τον φορέα σας με κάποια παρουσίαση ή μακέτα σε ένα από τα προαναφερόμενα έντυπα.

Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Αποστολίδης

Τηλ. 2310-222.647

Κιν. 6980-863.764

kos patisserie

1 σχόλιο

  • Επιχειρηματίας κω Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 15:06 Απάντησε

    Εύγε κύριε Γιαλλιζη για τον συνεχή αγώνα σας για το καλό της Κω. Προσπαθεία με προοπτικής για την Κω ως προβολή της σαν νησί των τεχνών και να το καθιερώσης κάθε χρόνο.
    Εύγε νεαρέ!!!

επιστροφή στην κορυφή