Στο σοκάκι της Παλιάς πόλης η "ΕΛΙΑ" σας περιμένει... όπως παλιά!!! (φωτό-βίντεο)

Νοέμβριος 06, 2015
jumbo-banner

Καλώς ήλθατε στο Παραδοσιακό Εδεσματοπωλείο ταβέρνα "Ελιά".

Επιμέλεια φωτογραφιών-βίντεο Μιχάλης Χατζηθέμελης

Ένα μεζεδοπωλείο που έχει καταφέρει με επιτυχία να συνδυάσει το μοντέρνο με το παραδοσιακό... Μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου σε ένα από τα ωραιότερα σοκάκια του νησιού και να δοκιμάσεις την παραδοσιακή του κουζίνα.

Στην οδό Απελλού 27, σε ένα κτίριο του 1890, δύο νέοι άνθρωποι αναγέννησαν και δημιούργησαν ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα ξεχωριστό ελληνικό τρόπο φαγητού.

Χειμώνα-καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε επιλεγμένες παραδοσιακές συνταγές, που προέρχονται από όλη την Ελλάδα, από εκλεκτές πρώτες ύλες, που φτιάχνουν με πολύ μεράκι, για να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Γεύσεις που θυμίζουν παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς με μια μοντέρνα νότα στο πιάτο! Το γευστικό ταξίδι περιλαμβάνει νόστιμα ορεκτικά, μεζέδες, φρέσκιες σαλάτες, εξαιρετικά κρεατικά. Γεύσεις αυθεντικές, συντροφιά με ελαφρύ και εύγευστο τσίπουρο, ρακί, δροσερό ουζάκι ή καλό κρασί. (δείτε εδώ το μενού)

Η μοντέρνα και χαλαρή αισθητική του χώρου (κατασκευασμένος από ξύλο και πέτρα), η γεύση του φαγητού, η εξυπηρέτηση, το ευγενικό σέρβις και οι πολύ προσιτές τιμές είναι οι λόγοι που οι επισκέπτες τους παραμένουν πιστοί. Αποδεικνύουν κάθε φορά ότι το φαγητό αρίστης ποιότητας και το άψογο service μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Ελιά... όπως παλιά... για γεύσεις που μένουν..!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot