×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Στις 16 Σεπτεμβρίου οι νέοι δικαστικοί λειτουργοί στα Δωδεκάνησα

Ιούνιος 16, 2014
jumbo-banner

Καθήκοντα αναλαμβάνουν στις 16 Σεπτεμβρίου έτους 2014, με την επίσημη έναρξη του νέου δικαστικού έτους, οι Δικαστικοί Λειτουργοί που τοποθετήθηκαν στα Δωδεκάνησα. Οι επί το πλείστον νέοι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης στην περιοχή μας, συντάσσουν πράξη εμφάνισης στις 15 Σεπτεμβρίου έτους 2014, και από την επόμενη κιόλας μέρα ξεκινούν την άσκηση των καθηκόντων τους.

Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου τοποθετήθηκε, με απόφαση του Ανώτατου Ενδεκαμελούς Δικαστικού Συμβουλίου, ο μέχρι σήμερα Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου και ήδη γνώριμος της περιοχής Γεώργιος Κτιστάκης, ενώ μαζί του Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου τοποθετείται ο νεοπροαχθείς Ιωάννης Σφέτκος. Στο Εφετείο Δωδεκανήσου τοποθετήθηκε και η Εφέτης Αθηνών Κωνσταντίνα Ταμβάκη. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου τοποθετείται η νεοπροαχθείσα Κυριακή Κλιάμπα, έχοντας ως Αντεισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ρόδου την κ. Αιμιλία Σοφία Μέρη, που ήδη υπηρετεί στη Ρόδο, και τους Αντεισαγγελείς Ευτυχία Μελετοπούλου και Γεωργία Λεβαντή.
Νέος Πρόεδρος Πρωτοδικών Ρόδου αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος της περιοχής ο κ. Λάζαρος Βαλσαμής, ενώ μαζί του υπηρετούν στο Πρωτοδικείο Ρόδου ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών Κωνσταντίνος Αλεξίου, ο νεοπροαχθείς Πρόεδρος Πρωτοδικών Αντώνιος Σβύνος και οι Πρωτοδίκες Κατερίνα Καρτσιούνη, Ελένη Στεφανίδου, Νικολέτα Γεωργούλα, Μαρία Δουλάμη, Ειρήνη Ευθυμιάδου, Κυριακή Σιδηροπούλου, Γαβριήλ Ρίζος, Άννα Πολυμέρου, Μανόλης Γεωργιάδης και Ειρήνη Σισμάνη.

Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω αναλαμβάνει ο νεοπροαχθείς Πασχάλης Ζάτκας, ενώ Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω τοποθετείται η κ. Γαλήνη Τσαρνέλη. Στο Πρωτοδικείο Κω τοποθετείται και η Πρωτοδίκης Ευτυχία Μάρη. Ύστερα από τη συνεδρίαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την 11η Ιουνίου έτους 2014, αποφασίστηκε η μετάθεση του Ειρηνοδίκη Καρπάθου Φίλιππου Σπυράντη στο Ειρηνοδικείο Ρόδου και του Ειρηνοδίκη Χίου Ιωάννη Διάκου στο Πταισματοδικείο Ρόδου. Στο Ειρηνοδικείο Καρπάθου τοποθετείται ο Δόκιμος Ειρηνοδίκης Βασίλης Καραούλης, στο Ειρηνοδικείο Κω τοποθετείται ο Νικήτας Βελίας και στο Ειρηνοδικείο Καλύμνου η Παρασκευή Θεοδώρου.

proodos.net

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot