Στη Σύρο προσέγγισε το Blue Star Delos λόγο "ενδιαφέρουσας" ανάγκης

Ιούνιος 14, 2014
jumbo-banner

Eκτός της προγραμματισμένης πορείας του βγήκε το απόγευμα της Παρασκευής το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Delos, το οποίο, κατά την επιστροφή του στο λιμάνι του Πειραιά, αναγκάστηκε να προσεγγίσει το λιμάνι της Σύρου, όταν “έσπασαν τα νερά” μιας επιβάτη σε ενδιαφέρουσα.

Σημειώνεται ότι το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς- Πάρος-Νάξος-Ίος-Σαντορίνη, το οποίο θα ολοκληρωθεί με καθυστέρηση λόγω ανωτέρας βίας. Ο πλοίαρχος και το πλήρωμα επικοινώνησαν άμεσα τόσο με το Λιμεναρχείο της Σύρου, όσο και με το Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου, ασθενοφόρο του οποίου περίμενε στο λιμάνι για να παραλάβει την ασθενή.

Το πλοίο αφίχθη δέκα λεπτά πριν τις εννιά και μετά τη διακομιδή της επιβάτη, αναχώρησε και πάλι, για να συνεχίσει το προκαθορισμένο δρομολόγιο του. Στα λίγα αυτά λεπτά που παρέμεινε στο λιμάνι της Σύρου, οι υπόλοιποι επιβάτες δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες από το κατάστρωμα του πλοίου και να θαυμάζουν τις ομορφιές του νησιού.

Πηγή: koinignomi.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot