ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ του ΣΦΔ στις Δικαστικές φυλακές Κω στη μνήμη Γ. Μπούρα (βίντεο-φωτό)

Νοέμβριος 14, 2015
jumbo-banner

Σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, ώρα 14:00 μ.μ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του Ιατρικού Εξοπλισμού αλλά και του Φαρμακευτικού Υλικού για την κάλυψη των αναγκών των κρατουμένων στις δικαστικές φυλακές Κω, παρουσία του ΣΦΔ κ. Φωτούλη Νίκου, του ταμία κ. Παυλίδη Γιώργου, του μέλους Ψαρά Μιχάλη και της Φαρμακοποιού Ελένη Χατζηπέτρου, της συζύγου του εκλιπόντα και φίλων.

Στις δικαστικές φυλακές της Κω, ο διευθυντής κ. Δέμος Γιώργος υποδέχθηκε τα μέλη του συλλόγου ΣΦΔ, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την προσφορά του φαρμακευτικού υλικού, με το οποίο εξοπλίστηκε το ιατρείο των φυλακών, κάτι το οποίο θα διευκολύνει τις παροχές υγείας στους τρόφιμους και το έργο της Ιατρού.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου από το 2011, διαπιστώνοντας τις ελλείψεις σε βασικά είδη είχε ήδη ξεκινήσει την προσφορά του στη φυλακή της Κω προσφέροντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα είδη πρώτης ανάγκης στους φυλακισμένους.

Με γνώμονα τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας προς όφελος του σωφρονιστικού καταστήματος αλλά και της ασφάλειας του νησιού, ο Φαρμακευτικός σύλλογος προχώρησε στη Δωρεά εις μνήμην του Κώου Φαρμακοποιού Γεώργιου Μπούρα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Για περισσότερες πληροφορίες για ΣΦΔ δείτε ΕΔΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot