Menu

Σε MEGA και OTE TV η μαμά και κόρη του Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ (βίντεο)

Σε MEGA και OTE TV η μαμά και κόρη του Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ (βίντεο)
jumbo-banner

Ένα ακόμη εκτενές ρεπορτάζ προβλήθηκε εχθές από το ΟΤΕ TV και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή pick "n" roll με τον Βασίλη Σκουντή, αφιερωμένη στην αθλήτρια του Ιπποκράτη Ελένη Δρεττάκη και την "συμπαίχτρια" και κόρη της Στέλλα Κουζούκα.

Το τελευταίο διάστημα το ασυνήθιστο γεγονός, που πιθανότατα είναι και μοναδικό για την ιστορία της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, αφού αγωνίζονται στην ίδια ομάδα η μαμά με την κόρη, πήρε διαστάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Πιο συγκεκριμένα, το θέμα αναδείχθηκε από την δημοσιοράφο Σάντυ Λαδικού, στην εκπομπή της που προβάλλεται στο Αιγαίο TV, όταν πήρε συνέντευξη στις δύο αθλήτριες.

Εκτός από τον ΟΤΕ ΤV και το Mega Channel (θα προβληθεί στο δελτίο ειδήσεων τις προσεχείς ημέρες), βρέθηκαν στο Βύρωνα, με αφορμή τον αγώνα του Ιπποκράτη με τον Αθηναϊκό, για να καλύψουν το γεγονός. 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης και για τα δύο κανάλια, η Ελένη Δρεττάκη προσπάθησε εκτός από την ανάδειξη της ομάδας του Ιπποκράτη να προβάλλει και το νησί μας, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό, παρά τη δυσφήμιση που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα με το μείζον θέμα του μεταναστευτικού. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα δήλωσαν

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή