Σε 4 συναυλίες στην Κρήτη συμμετείχε ο εκπληκτικός "μικρός" λυράρης Παναγιώτης Μαρκάκης

Σεπτέμβριος 16, 2015
jumbo-banner

Το παιδί "φαινόμενο" όπως τον χαρακτηρίζει ο μεγάλος μουσικός - λυράρης Αλεφαντινός έδωσε ρεσιτάλ στην Κρήτη με την συμμετοχή του στις συναυλίες του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής.

Ο μικρός Παναγιώτης είχε προσκληθεί από τον σύλλογο για να συμμετάσχει στις 4 συναυλίες (Ηράκλειο, Σητεία, Χανιά και Ρέθυμνο) που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην πανέμορφη Κρήτη.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πάρα πολλοί και σπουδαίοι καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής όπως ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης και ο Μιχάλης Αλεφαντινός.
Για μία ακόμη φορά ο Παναγιώτης Μαρκάκης εντυπωσίασε όχι μόνο όσους παρακολούθησαν τις συναυλίες αλλά και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, αφού έμειναν έκπληκτοι από την δεξιοτεχνία του, αλλά και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχουν τα κομμάτια που παίζει, ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία.

Η kostoday κατά καιρούς κάνει αναφορά στις προσπάθειες του Παναγιώτη αλλά και πολλών ακόμη ταλαντούχων παιδιών του νησιού (και θα συνεχίσει να το κάνει) και αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν αυτά προοδεύουν και τιμούν το νησί μας άσχετα αν το τελευταίο διάστημα κάποιοι προσπαθούν να το δυσφημήσουν...

ΔΕΙΤΕ εδώ το αφιέρωμα που είχε κάνει η εφημερίδα μας για τον μικρό Παναγιώτη

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot