Πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ

Ιανουάριος 30, 2015
jumbo-banner

Σας προσκαλούμε στην 1η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Δευτέρα 02-02-2015 και ώρα 11.00π.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Αναμόρφωση κωδικών προϋπολογισμού 2015.
2. Έγκριση της υπ΄αριθ. 6/2015 μελέτης για την «Προμήθεια και εγκατάσταση οκτώ μονάδων αντίστροφης όσμωσης νερού περιοχών στους οικισμούς Αντιμάχειας, Καρδάμαινας και Κεφάλου αρμοδιότητας ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ».
3. Έγκριση της υπ΄αριθ. 5/2015 μελέτης για την «Προμήθεια και εγκατάσταση συσκευών παρακολούθησης και βελτίωσης ποιοτικών δεικτών του νερού και υδροτουρμπινών στο εξωτερικό και εσωτερικό υδραγωγείο περιοχών αρμοδιότητας ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ».
4. Υποβολή τεχνικού δελτίου για την πράξη «Βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στα δίκτυα ύδρευσης της Κω μέσω εγκατάστασης αντίστροφης όσμωσης και παρακολούθησης της ποιότητας νερού σε πραγματικό χρόνο» στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού μηχανισμού Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου περιόδου 2009-2014.
5. Υποβολή τεχνικού δελτίου για την πράξη «Προμήθεια και εγκατάσταση μονάδας αντίστροφης όσμωσης δεξαμενής Κουφόϊ Δ.Δ. Κεφάλου Δήμου Κω».
6. Έγκριση της υπ΄αριθ. 1/2015 μελέτης για την «Προμήθεια παροχής γάλακτος για τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ για το έτος 2015».
7. Έγκριση της υπ΄αριθ. 2/2015 μελέτης για την «Προμήθεια λογαριασμών ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης με φακέλους και έντυπα πολλαπλής χρήσης διπλότυπα».
8. Έγκριση της υπ΄αριθ. 3/2015 μελέτης για την «Παροχή υπηρεσιών διακίνησης της αλληλογραφίας της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ».

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot