Ν. Κανταρζής: ΑΜΕΣΗ σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου. ''Η επίταξη του ακινήτου προσβάλλει τον τόπο & τους κατοίκους''

Φεβρουάριος 03, 2016
jumbo-banner

Κε Πρόεδρε, Διαφαίνεται ότι το πρόβλημα της εξεύρεσης χώρου εγκατάστασης προσφύγων και οικονομικών μεταναστών στο νησί, με στόχο την αποτροπή των εφιαλτικών για τον τόπο φαινομένων που βιώσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι τείνει προς λύση , παρόλα αυτά και για άλλη μια φορά ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Και η λύση που προωθείται είναι η πρόταση μου προς το Δημοτικό Συμβούλιο για ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ των μεριδίων μου σε ακίνητο με  ΚΜ 1339 γαιών Κω-Εξοχής , που θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις που το Δημοτικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Διαβούλευσης του νησιού έχει επανειλημμένα θέσει ΗΤΟΙ:

  1. 1)ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOTSPOT , ΔΙΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ , ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.
  2. 2)ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
  3. 3)ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
  4. 4)ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ 24ΩΡΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Κε Πρόεδρε

Η απόφαση της επίταξης του ακινήτου από την κυβέρνηση και η ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ στις προϋποθέσεις που ως Τοπική κοινωνία θέσαμε , θεωρώ ότι προσβάλλει τον τόπο και τους κατοίκους του νησιού μας, για το λόγο αυτό θεωρώ ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και θα επαναδιατυπώσουμε τις θέσεις μας και θα καθορίσουμε τον τρόπο αντίδρασης μας.

Κατανοητό ότι είναι ένα Εθνικό Θέμα η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης για τη χώρα μας , όμως είναι και αδιανόητο να μείνουμε αμέτοχοι  στις όποιες αποφάσεις λαμβάνονται χωρίς εμάς και που αφορούν το μέλλον και την αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας .

                                                                                                    Με εκτίμηση

                                                                                                Νίκος Κανταρζής

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot