Ο μικρός Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης ανοίγει τα φτερά του και για το εξωτερικό

Απρίλιος 11, 2016
jumbo-banner
Ο FOURQUEZ28  με την πιστή στήριξη των χορηγών του.
Ο οχτάχρονος μικρός μας φίλος FOURQUEZ28 ή αλλιώς Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης, συνεχίζει την αξιόλογη παρουσία του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Το 2016, θα τον δούμε να συμμετέχει τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα MINI MOTO στην κατηγορία JUNIOR A όσο και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με 9 αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε 3 διαφορετικές χώρες. Φυσικά, παράλληλα, θα συνεχίσει την παρουσία του και στην Ελλάδα λαμβάνοντας μέρος σε δυο πανελλήνια πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, θα τον δούμε με 2 διαφορετικές μοτοσυκλέτες να συμμετέχει στο MINIGP με 3 αγώνες και στο IMR CUP με 5 αγώνες.
Το όνειρο του μικρού FOURQUEZ28 στηρίζουν οι χορηγοί του που πίστεψαν στον μικρό από την ΚΩ, ο οποίος σε ηλικία μόλις πέντε ετών είχε την πρώτη του επαφή με την πίστα με την δική του μοτοσυκλέτα POLINI MINI MOTO. Το 2015, συμμετέχει για πρώτη φορά στον πανελλήνιο πρωτάθλημα KIDS GP κάνοντας μας υπερήφανους με τις επιδόσεις του αφού κατέλαβε την 3η θέση της γενικής κατάταξης. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι και θα πρέπει να τονίσουμε, ότι ο FOURQUEZ28 παρά το φόρτο των προπονήσεων του, παραμένει ένας άριστος μαθητής και πέρα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με την μουσική και το Taekwondo. Επειδή λοιπόν, το όνειρο ενός μικρού παιδιού μπορεί να γίνει πραγματικότητα οι χορηγοί βρίσκονται δίπλα σε κάθε του βήμα.
fourthiotis

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot