Ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον πολιτών της Κω

Φεβρουάριος 05, 2016
jumbo-banner

Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον πολιτών της Κω:

‘’ Η σημερινή μέρα είναι μέρα ντροπής για όλους αυτούς που μεθοδεύουν την μετατροπή της Κω σε καταυλισμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων.
Αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία μας.
Η κυβέρνηση επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα ΜΑΤ εναντίον των πολιτών της Κω.
Απρόκλητα κακοποιήθηκαν πολίτες του νησιού που θέλησαν να υπερασπιστούν τον τόπο τους, τις περιουσίες τους και την προοπτική της Κω, ως τουριστικού προορισμού.
Ο κ.Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας τους βάφτισε μάλιστα και ακροδεξιούς.
Τον πληροφορούμε ότι ανάμεσα τους ήταν πολίτες που ψήφισαν Σύριζα αλλά και πολίτες που ανήκουν σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.
Η κτηνώδης επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λιοδάκη αλλά και ο ξυλοδαρμός πολιτών , θα αποτελέσει αιώνιο στίγμα για αυτούς που σήμερα θέλησαν να αιματοκυλίσουν την Κω για να την αναγκάσουν να υποταχθεί σε αποφάσεις της κυβέρνησης που δεν έχουν ούτε πρόκειται να αποκτήσουν δημοκρατική νομιμοποίηση.
Οι πολίτες της Κω πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να διδάξουν πολιτισμό σε όλους αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται ως δήθεν αριστεροί και προοδευτικοί αλλά στην ουσία αποτελούν την πιο ακραία εκδοχή αυταρχισμού.
Εμείς δεν θα συναινέσουμε ποτέ στην καταστροφή του τόπου μας.
Ζητάμε από την κυβέρνηση να συζητήσει τις προτάσεις που καταθέσαμε, προτείναμε 10 ακίνητα για να εγκατασταθεί η υπηρεσία καταγραφής και στη συνέχεια να αναχωρούν πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες εντός 24ωρου από το νησί.
Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι αυτοί που μεθοδεύουν την μετατροπή της Κω σε ανεξέλεγκτο καταυλισμό είναι οι ίδιοι με αυτούς που μεθόδευσαν τη σημερινή απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των πολιτών της Κω.
Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών της Κω.’’

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot