Ο γοητευτικός "Ματθαίος" από το ΜΠΡΟΥΣΚΟ στην έκθεση της Μ. Βαμβακούση στον "ΜΥΛΟ" (Βίντεο & Φωτό)

Ιούνιος 07, 2015
jumbo-banner
Ο  γοητευτικός  "Ματθαίος" από  το ΜΠΡΟΥΣΚΟ στην έκθεση της Μ. Βαμβακούση στον "ΜΥΛΟ" (Βίντεο & Φωτό)

Έκθεση εικόνων

 Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ζωγράφος Μαρία Βαμβακούση επέλεξε να εγκαινιάσει την έκθεση της, ένας ακόμη εκ των πρωταγωνιστών της ελληνοκυπριακής σειράς "Μπρόυσκο", Κούλης Νικολάου (Ματθαίος).

Ένα χρόνο νωρίτερα στην έκθεση βρέθηκε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Ανδρέας Γεωργίου (Αχιλλέας) και όπως λέει και η Μαρία Βαμβακούση "λίγο ακόμη Μπρούσκο δεν βλάπτει"...
Στον εντυπωσιακό και διαχρονικό "ΜΥΛΟ" του Ζαχαρία Παππούλη γίνεται φέτος η έκθεση με την συμμετοχή πολλών μαθητών και πλήθος κόσμου. Πολλές οι θαυμάστριες του "Ματθαίου" μικρές και μεγάλες, που από νωρίς έφτασαν στην έκθεση για να το δουν από κοντά.

Όσο αφορά τον δημοφιλή Κύπριο παραγωγό και ηθοποιό πρόκειται για έναν συμπαθέστατο, γοητευτικό και χαμογελαστό άνθρωπο που με μεγάλη χαρά και υπομονή δέχτηκε να φωτογραφηθεί με όσους βρέθηκαν εκεί ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την οικοδέσποινα κα. Μαρία Βαμβακούση. Ιδιαίτερη συγκίνηση για τον Κούλη Νικολάου όταν η Ζωγράφος του δώρισε μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot