Ο αγαπημένος παρουσιαστής των παιδιών Χ. Δημόπουλος ενθουσίασε τα παιδιά με τις κατασκευές του!

Δεκέμβριος 08, 2014
jumbo-banner
Ο αγαπημένος παρουσιαστής των παιδιών Χρήστος Δημόπουλος,  που επί πολλά χρόνια παρουσίαζε την δημοφιλή εκπομπή «Ουράνιο Τόξο» στην ΕΡΤ, βρέθηκε την Κυριακή στο Πολύκεντρο Θαλασσινού.
 
Το Πολύκεντρο σε συνεργασία με τις  εκδόσεις Ψυχογιός προσκάλεσαν τους μικρούς  φίλους από την Κω σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο με αφορμή το βιβλίο του «Κατασκευές από το ουράνιο τόξο». Στην κατάμεστη αίθουσα του κ. Θαλασσινού τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά τον δημοφιλή παρουσιαστή να παίξουν μαζί του και να κάνουν κατασκευές από το βιβλίο του. 
 
Όπως υποστηρίζει ο Χρήστος Δημόπουλος, αντί τα παιδιά να βλέπουν με τις ώρες τηλεόραση, να κάθονται όλη μέρα πάνω από τον υπολογιστή τους ή να παίζουν ανούσια βιντεοπαιχνίδια, είναι πολύ καλύτερο να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας κάτι δημιουργικό.
 
Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πιάσουν στα χέρια τους χαρτιά, μολύβια, μπογιές και ψαλίδια, να εξασκήσουν τη δεξιοτεχνία τους, να ακονίσουν τη φαντασία τους, να αισθανθούν τη χαρά της δημιουργίας, να κάνουν, δηλαδή, κάτι μόνοι τους και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουν το χαρτζιλίκι τους! Στο βιβλίο αυτό με τις κατασκευές από το ουράνιο τόξο, ο Χρήστος Δημόπουλος συγκεντρώνει 40 από τις πιο αγαπημένες του κατασκευές και δείχνει στα παιδιά με απλά σκιτσάκια και οδηγίες βήμα βήμα πώς να τις φτιάξουν κι εκείνα.
 
dimopoulos

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot