ΟΡΑΜΑ: "Απαξιεί να απαντήσει και να κοινοποιήσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν για τα χρέη της ΕΔΗΚ.

Μάιος 16, 2015
jumbo-banner

Η κα Παπαχρήστου σε ρόλο επικίνδυνου παραμυθά απαξιεί να απαντήσει και να κοινοποιήσει τα στοιχεία που η ίδια ισχυρίζεται ότι υπάρχουν για τα χρέη της ΕΔΗΚ.

Το Όραμα πριν σπεύσει να εκδώσει το τελευταίο δελτίο τύπου για τα χρέη της ΕΔΗΚ φρόντισε να μελετήσει τα στοιχεία καθώς και την έκθεση της ΔΟΥ.

Τα έχουμε ΟΛΑ και είναι τουλάχιστον ντροπή να μιλάει ο κάθε διάττων αστέρας της τοπικής πολιτικής για ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ όπως ο Κώστας Καΐσερλης και ο Μιλτιάδης Φάκκος.

Ας αφήσει λοιπόν η κα. Παπαχρήστου τα παραμύθια, την μικρή ομάδα του Οράματος, την κα Ρούφα και ας αντιληφθεί το ρόλο της. Να δώσει τα πραγματικά στοιχεία και τα ποσά ανά έτος στην Κωακή κοινωνία, σήμερα. Αυτή είναι η εντολή των πολιτών.

Εάν αυτό, δεν το κάνει διολισθαίνει στην υπεκφυγή, την συγκάλυψη, στο ψέμα, στην αναξιοπιστία.

Δυστυχώς, για τη δημοτική αρχή Κυρίτση και για την ίδια όσο κι αν προσπαθούν να ρίχνουν σκόνη και λάσπη η Κωακή κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτό που πίστεψε ήταν....ένα παραμύθι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot