Οι εκλογές του Ιπποκράτη

Ιούνιος 08, 2014
jumbo-banner

Παρόλο τις εντάσεις και τις συχνές παρεξηγήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Αθλητικό Πολύκεντρο οι εκλογές του Ιπποκράτη με την παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου.

Το λόγο αρχικά πήρε ο Γιώργος Χαλκιδιός τονίζοντας εκ μέρους της Περιφέρειας ότι θα βρίσκεται κοντά στον σύλλογο και ότι πρόθεση του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου είναι να βοηθήσει τα αθλητικά σωματεία με επιχορηγήσεις φτάνει να τηρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Στην συνέχεια ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Άκης Ζωγραφάκης ανέλυσε τα πεπραγμένα της δικής του παρουσίας στον Ιπποκράτη (ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δίπλα του) αλλά και τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης με τον οικονομικό απολογισμό να φαίνεται απόλυτα ισοσκελισμένος τόσο για την διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος όσο και για το υπόλοιπο κομμάτι του συλλόγου με το χρέος απ’ τις προηγούμενες διοικητικές χρήσεις να παραμένει κοντά στο ποσό των 55.000 ευρώ.

Παρά την ένταση και τις συνεχόμενες παρεξηγήσεις (για τις οποίες αρνούμαστε να μπούμε σε λεπτομέρειες κρατώντας μόνο τα θετικά απ’ την σημερινή συνέλευση) και παρόλο που ο κόσμος κουράστηκε και άρχισε να αποχωρεί η διαδικασία κύλησε με τροποποίηση μάλιστα του καταστατικού όπου τα μέλη της διοίκησης από 5+2 που ήταν θα είναι 7+2.

Τα εννέα άτομα που δήλωσαν ότι θέλουν να βρίσκονται στην διοίκηση του συλλόγου είναι οι παρακάτω.

Πασπαρά Μένη, Τριανταφυλλοπούλου Δήμητρα, Χαρτοφίλης Στέφανος, Νικηταράς Νίκος, Αλεξίου Γιώργος, Κουζούκας Κώστας, Πλευράκης Μανώλης, Χατζημιχαήλ Ηλίας, Κυροχρήστος Δημήτρης.

Αναλυτικά η ψηφοφορία

Ψήφισαν 52- έγκυρα 52

Νικηταράς Νίκος 36
Κουζούκας Κώστας 30
Πασπαρά Μένη 28
Πλευράκης Μανώλης 25
Τριανταφυλλοπούλου Δήμητρα 23
Κυροχρήστος Δημήτρης 21
Χαρτοφίλης Στέφανος 17
Χατζημιχαήλ Ηλίας 12
Αλεξίου Γιώργος 9

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot