Ξεκίνησε η σύσκεψη με τον περιφερειάρχη και φορείς της Κω για το θέμα των μεταναστών! (βίντεο-φωτο)

Αύγουστος 07, 2015
jumbo-banner

Η προγραμματισμένη σύσκεψη με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και φορείς του τόπου μας ξεκίνησε λίγο μετά της 8.30 στο Επαρχείο της Κω κεκλεισμένων των θυρών.

Στην αίθουσα για την ευρεία σύσκεψη και το φλέγον ζήτημα των μεταναστών, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Δωδ/σου κ. Ηλίας Καματερός, ο Αντιπερ/ρχης κ. Φιλήμων Ζανετίδης ο Έπαρχος Κω κ. Γιώργος Χαλκιδιός, ο Αντιδ/ρχος κ. Δαυίδ Γερασκλής οι περιφερειακοί σύμβουλοι, κύριοι Τσακίρης, Χαματζόγλου, Φρούντζας και η κα. Σβύνου, ο Ταξίαρχος κ. Ευγένιος Κων/νος, ο Διοικητής του ΝΑΣ ΚΩ, ο Λιμενάρχης και η Υπολιμενάρχης, ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, κύριοι Σαράντης, Βρακίδης και Νασταχανίδης, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κα. Ντίνα Σβύνου και η κα. Μαίρη Τριανταφυλοπούλου, και ο εκπρόσωπος της Αλληλεγυής Κω κ. Γιώργος Χαρτοφίλης ο οποίος ζήτησε από τον περιφερειάρχη να του επιτραπεί να παραμείνει στην αίθουσα.

Η σύσκεψη και η συζήτηση ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των δημοσιογράφων αφού επετράπη μόνο η φωτογράφιση και βίντεο από την προσέλευση των φορέων, διότι η σύσκεψη δεν ήταν ανοικτή για τα τοπικά ΜΜΕ.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot