Νέος Διευθυντής & Αρχιφύλακας στις φυλακές της Κω

Δεκέμβριος 08, 2014
jumbo-banner
Συγχαρητήρια επιστολή από την ένωση υπαλλήλων για την τοποθέτηση του νέου διευθυντή και του νέου αρχιφύλακα στις φυλακές της Κω. Δείτε τις επιστολές.
 
 
Προς
Πρoϊστάμενο Τμήματος Φύλαξης του
Καταστήματος Κράτησης Κω
κ. Αλέξανδρο Λόη

Κύριε Αρχιφύλακα,

Επ΄ ευκαιρία της πρόσφατης τοποθέτησής σας σε θέση Προϊστάμενου Τμήματος Φύλαξης του Καταστήματος Κράτησης Κω και της ανάληψης των καθηκόντων σας, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Κω, σας απευθύνουν τα θερμά συγχαρητήρια και σας εύχονται καλή επιτυχία στην αποστολή σας.

Προσβλέπουμε στην εποικοδομητική συνεργασία και στον διάλογο για την επίτευξη κοινών στόχων.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΣ :
Πρoϊστάμενο Διεύθυνσης Καταστήματος
Κράτησης Κω
κ. Γεώργιο Δέμο

Κύριε Προϊστάμενε,

Με την ευκαιρία της πρόσφατης τοποθέτησής σας σε θέση Προϊστάμενου Διεύθυνσης του Καταστήματος Κράτησης Κω και της ανάληψης των καθηκόντων σας, οι ολόθερμες ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Ένωσής μας, να σας συνοδεύουν για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.
Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας και τις ανησυχίες σας για όλα τα θέματα που ταλανίζουν την υπηρεσία μας και τους υπηρετούντες σε αυτήν και έχοντας υπόψη την υπηρεσιακή διαδρομή σας αλλά και τις γνώσεις σας, πιστεύουμε πως η τοποθέτησή σας σε αυτή τη θέση θα αποτελέσει το εφαλτήριο για πρόοδο και εκσυγχρονισμό.
Ως Ένωση Υπαλλήλων Φυλακής Κω, σας ευχόμαστε ολόψυχα ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία, καλή δύναμη και κουράγιο για εποικοδομητική θητεία.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                            -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot