Νέα επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω» και της Δημοτικής Ομάδας η πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω, κα. Ιωάννα Ρούφα

Σεπτέμβριος 04, 2014
jumbo-banner

Με την παρουσία σημαντικού αριθμού μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη ολομέλεια για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της παράταξης Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω.

Στις τοποθετήσεις των μελών κυριάρχησε η ξεκάθαρη θέση ότι η παράταξη αλλάζει σελίδα, αφήνοντας πίσω της την εσωστρέφεια που κυριάρχησε αμέσως μετά το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών και συνεχίζει δυναμικά από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας εκπροσωπώντας ένα μεγάλο μέρος της Κωακής κοινωνίας και προασπίζοντας με κάθε τρόπο τα συμφέροντα όλων των Κώων Δημοτών.

Πυξίδα για την ριζική ανανέωση και ανασυγκρότηση της πολιτικής λειτουργίας και των θέσεων της παράταξης αποτελεί η τεράστια παρακαταθήκη του έργου που παρήχθει σε όλους τους τομείς δράσεις του ενιαίου Δήμου της Κω τους τελευταίους 44 μήνες και το οποίο οφείλει να αναδειχθεί ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν και να μπορούν να συγκρίνουν.

Στην διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν κατατέθηκαν υποψηφιότητες παρά μόνο η ομόφωνη εισήγηση των μελών της Δημοτικής Ομάδας προς την ολομέλεια της παράταξης, η οποία και έγινε αποδεκτή, για την ανάδειξη της πρώην Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου της Κω, κυρίας Ιωάννας Ρούφα στη θέση του επικεφαλής της παράταξης και της Δημοτικής Ομάδας.

Αμέσως μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Κυριακή η ολομέλεια της παράταξης θα συνεδριάσει εκ νέου με θέμα την νέα οργανωτική δομή και το πλαίσιο εσωτερική λειτουργίας και επικοινωνίας με τους πολίτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot