Μ. Τριανταφυλλοπούλου: Αδιαπραγμάτευτος ο Σεβασμός της Προσωπικότητας του Συνόλου των Ανθρώπων...

Απρίλιος 20, 2015
jumbo-banner

Στην Κω πρέπει να βρούμε το μέσο όρο, να μάθουμε να μιλάμε τη γλώσσα της λογικής και κυρίως να βάλουμε κοινά αποδεκτούς κανόνες στο δημόσιο διάλογο και στην αντιπαράθεση.

Η αναπαραγωγή υβριστικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το Δήμαρχο της Κω, δεν είναι αντιπολίτευση.Είναι αναίτια επίθεση η οποία χαμηλώνει τον πήχυ της αντιπαράθεσης….
Σχόλια που αναδημοσιεύονται και ξεπερνούν κάθε όριο , στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ηλεκτρονικά μέσα του νησιού μας, δεν είναι δημόσιος διάλογος.
Η Κως έχει πολλά προβλήματα, ένα από αυτά είναι και το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εισόδου προσφύγων ή παράνομων μεταναστών.
Ο Δήμαρχος μας, ανέδειξε το πρόβλημα με παρεμβάσεις του στους πολιτικούς αρχηγούς, στα μέλη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, στον αρμόδιο επίτροπο κ.Αβραμόπουλο.
Κατέθεσε και προτάσεις. Προτάσεις ρεαλιστικές που δείχνουν γνώση του προβλήματος, προειδοποιούν για τις επιπτώσεις και αναδεικνύουν τις λύσεις.
Αυτές οι προτάσεις πρέπει να αποτελέσουν βάση συζήτησης,συνεργασίας και για όσους θέλουν βάση αντιπαράθεσης.

Το να διαφωνείς είναι θεμιτό ,το να διασύρεις είναι αθέμιτο και παραπλανητικό ιδιαίτερα για ανθρώπους που υπηρετούν την αδέσμευτη ενημέρωση.Είναι καιρός κάποιοι από εμάς να απομονώσουν τα περιστατικά αυτά και να τα καταδικάσουν.

Οι ύβρεις και η άκριτη αναπαραγωγή τους, δεν προσβάλλουν και συκοφαντούν μόνο το Δήμαρχο αλλά ολόκληρο το νησί μας.
Κανείς δεν μπορεί να σιωπά απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα.
Η Κως είναι νησί της δημιουργίας και της προόδου .πρέπει να παραμείνει μακρυά από στείρες αντιπαραθέσεις και προσπάθειες αποπροσανατολισμού στην ενημέρωση. Θέλουμε να ζήσουμε συζητώντας πάνω στις διαφορές μας και όχι εξευτελίζοντας τον διάλογο.
Αυτοί που ονειρεύονται ότι με υπόγειες διαδρομές θα αλλάξουν την πορεία της προόδου και της ανάπτυξης των πολιτών και της Κω κάνουν λάθος .
Η Κως έχει στο τιμόνι της στελέχη της κοινωνίας μας που επιλέχθηκαν με μεγάλη πλειοψηφίααπό τους συμπολίτες τους , και διοικούν ανεπηρέαστοι για την πρόοδο του νησιού μακρυά από μαύρους κανόνες που δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να επικρατήσουν.

Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot