Μ. Οικονόμου: Αδιαλλαξία δημάρχου και ανικανότητα της προέδρου για το ΔΗΡΑΣ

Οκτώβριος 03, 2015
jumbo-banner
Στα όρια της γελοιότητας η τοποθέτηση της προέδρου του ΔΗΡΑΣ στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία με προκλητικό τρόπο εξακολουθεί να αναφέρει τους εργαζόμενους της δημοτικής ραδιοτηλεοπτικής επιχείρησης ''ΠΡΩΗΝ'', χωρίς να υπάρχει καμιά απόφαση δικαστηρίου μέχρι τώρα που να το λέει αυτό.
Από την άλλη ο δήμαρχος διατυμπανίζει ότι οι εργαζόμενοι είναι ευπρόσδεκτοι να ξαναγυρίσουν πίσω στη δουλειά τους με την προϋπόθεση όμως να δεχθούν τους νέους όρους που θα βάλει η διοίκηση του ΔΗΡΑΣ.
Εκ διαμέτρου αντίθετες λοιπόν οι θέσεις του δημάρχου ο οποίος θέλει να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι, με τις θέσεις της προέδρου του σταθμού η οποία εξακολουθεί προκλητικά και θρασύτατα να μας θεωρεί απολυμένους !!
Η ασυνεννοησία, η αναλγησία, ο αυταρχισμός, ο αμοραλισμός και η ανοησία που διακατέχει τη δημοτική αρχή έχει φτάσει σε σημείο παράνοιας έχοντας ως αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν που οδηγούν τα πράγματα, φτάνοντας μάλιστα σε επίπεδα ακραίου λαϊκισμού και πολιτικής ανηθικότητας. Η υπόθεση του ΔΗΡΑΣ αλλά και των εργαζομένων σε αυτόν, βρίσκεται σε αδιέξοδο εξαιτίας της αδιαλλαξίας του δημάρχου και της ανικανότητας της προέδρου.
Τόσο ο δήμαρχος όσο και η πρόεδρος έχουν οδηγήσει με την εκδικητικότητά τους την κατάσταση σε τέλμα και δυστυχώς γι' αυτούς δεν υπάρχει επιστροφή. Η δικαιοσύνη θα έχει σύντομα τον λόγο και μόνο αυτή θα αποφασίσει...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot