Μπαρίστες εν δράσει! Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ΚΩ (φωτό-βίντεο)

Οκτώβριος 09, 2015
jumbo-banner

Εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργάνωσε η εταιρεία Jacobs σε συνεργασία με την Coffee Plus στο ΙΕΚ ΑΝΚΟ σήμερα το πρωί για τους συνεργάτες της στην Κω.

Υπεύθυνος για το σεμινάριο ο γνωστός και από την τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Golden Barista κ. Φώτης Λέφας, ιδρυτικό μέλος της Coffee Lovers & Trainers και ο εκπρόσωπος της Coffee Plus στην Κω κ. Δημήτρης Ζακλώνης, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της Kostoday, για τα μυστικά του καφέ, αλλά και για το εν λόγω εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Θερμόμετρα, ζυγαριές, καφές και εκπληκτική μυρωδιά φρεσκοκομμένου καφέ, μας εντυπωσίασαν καθώς πλέον και αυτό το κομμάτι εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο στη χώρα μας και ειδικότερα στο νησί μας, αφού έχουμε τη δυνατότητα να απολμβάνουμε εκπληκτικούς καφέδες από τα καφέ του νησιού. Όπως μας τόνισε ο κ. Λέφας ο καφές απολμβάνεται καλύτερα σκέτος, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης ενώ ιδιαίτερα σημαντικά είναι το καλό ποιοτικά νερό, η σωστή παρασκευή από τον barista και βεβαίως ο φρέσκος καφές. 

Δείτε περισσότερα στα βίντεο που ακολυοοθούν 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot