ΜΗΝΥΣΗ του Δήμου Κω κατά παντός υπευθύνου για το Κάπτεν Ηλίας: ΑΜΕΣΗ εκκένωση και σφράγιση

Αύγουστος 25, 2015
jumbo-banner

Μήνυση του Δήμου Κω κατά παντός υπευθύνου για το Κάπτεν Ηλίας- Ζητείται η εκκένωση και η σφράγιση του αφού αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια ασφάλεια

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω , εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με την πυρκαγιά στο Κάπτεν-Ηλίας:

‘’ Ο Δήμος Κω, έγκαιρα, είχε επισημάνει τους κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια από την ανεξέλεγκτη λειτουργία του Κάπτεν-Ηλίας,ως χώρου παραμονής και φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.

Αυτοί που δημιούργησαν και συντηρούν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, έχουν τεράστιες ευθύνες.
Πήγαν να δημιουργήσουν ένα γκέτο, μια νέα ‘’ Βίλα Υπατία’’ στην περιοχή της Λάμπης.
Με το μανδύα της ‘’αλληλεγγύης’’ καλύπτουν την ανευθυνότητα και τις μειοψηφικές ιδεοληψίες τους και θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους σε μια ολόκληρη κοινωνία.
Την περασμένη εβδομάδα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν τον περιβάλλοντα δημόσιο χώρο, που είχε μετατραπεί σε καταυλισμό.
Ο Δήμος δεν μπορεί να επέμβει στο κτήριο και στην αυλή του Κάπτεν Ηλίας αφού αποτελεί ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς. Αυτό όλοι το γνωρίζουν.
Τα ψέματα όμως τελείωσαν.

Είχαμε προειδοποιήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και την Τράπεζα Πειραιώς, που αποτελεί τον ιδιοκτήτη του κτηρίου, για να κλείσει ο συγκεκριμένος χώρος.
Ο Δήμος Κω, αμέσως μετά την επιστροφή του Δημάρχου από την Αθήνα, καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια ασφάλεια , που απορρέουν από την ανεξέλεγκτη λειτουργία του Κάπτεν Ηλίας.
Μαζί μας θα είναι και οι πολίτες της Λάμπης.

Θα ακολουθήσουν καταγγελίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για να σφραγιστεί ο χώρος.

Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να δημιουργήσουν στρατόπεδο παραμονής και φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω.
Περιφέρονται μάλιστα , ως μεσίτες, σε διάφορες περιοχές του νησιού, προτείνοντας ή επιλέγοντας χώρους ερήμην του Δήμου Κω και των πολιτών.
Δεν είναι μόνο ανεύθυνοι είναι και επικίνδυνοι.
Να το πάρουν απόφαση ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί τέτοιος χώρος στην Κω.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot