Με πολύ κόσμο και κέφι η χοροεσπερίδα της Ένωσης Ραδιοταξί Κω (φωτό-βίντεο)

Ιανουάριος 23, 2016
jumbo-banner

Με πολύ κόσμο και κέφι πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο Νέα Φαντασία η χοροεσπερίδα της ΕΝΩΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΩ.

Η Ένωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όσους βρέθηκαν εκεί. 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μανώλης Κίννας πήρε το λόγο και ευχαρίστησε όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και έκανε γνωστό ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Μέχρι στιγμής, 300€ παραδόθηκαν στο συσσίτιο της Μητρόπολης και τις επόμενες μέρες θα δοθούν και αλλού.

Εκτός από τον πρόεδρο της Ένωσης, το λόγο πήραν ο κ. Γερασκλής, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός και ο βουλευτής Δωδ/σου Μ. Κόνσολας, ενώ χαιρετισμό απέστειλε και ο πολιτευτής της Ν. Δημοκρατίας Γιάννης Παππάς. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολλοί ακόμη όπως δημοτικοί σύμβουλοι, η κα Ρούφα, ο αερολιμενάρχης και εκπροσώποι των σωμάτων ασφαλείας. 

Στην εκδήλωση είχαν επίσης λαχειοφόρο αγορά. Τα βλέμματα ωστόσο έκλεψε για μία ακόμη φορά ο Κώος Μιχάλης Κεφαλιανός, αφού όντας ταξιτζής πραγματοποίησε για την Ένωση επίδειξη bodybuilding. Αξιοσημείωτο το ότι η Ένωση τίμησε τον Μιχάλη και του παρέδωσε 300€ για τη συμμετοχή του στους αγώνες που έρχονται. 

Ευχαριστούμε την Μαρία Κεφαλιανού για τις φωτογραφίες και τα βίντεο

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot