ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ υλικών του Neptune στην Πυροσβεστική Κω, αξίας 11.000 ευρώ (βίντεο-φωτό)

Οκτώβριος 16, 2015
jumbo-banner

Σήμερα λίγο μετά τις 11:00 στην Πυροσβεστική υπηρεσία έγινε παράδοση-παραλαβή σημαντικής δωρεάς του ξενοδοχείου Neptune και της εταιρείας Ολυμπιακές διακοπές, παρουσία του διευθύνων συμβούλου κ. Γκότση, του ιδιοκτήτη κ. Πάουλους και ο υπεύθυνος για τη διαχείριση αυτής της δωρεάς κ. Γεωργίου

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω κ. Τσιάμης, εμφανώς ικανοποιημένος ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου Neptune για τη σημαντική δωρεά σε υλικά, αξίας  11.000 ευρώ, τα οποία είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία και ασφάλεια για τις επεμβάσεις των στελεχών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω, πολλά από τα οποία δεν υπήρχαν με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν το έργο τους.

Εξύμνησε το έργο και την προσφορά του ξενοδοχείου Neptune για την υποστήριξη του, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για την προσφορά τους, αλλά και για το γεγονός ότι η μονάδα κοσμεί το νησί της Κω, αποτελεί στολίδι στον τουριστικό τομέα, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς βραβεύσεις τους.

Εν συνεχεία, στον εξωτερικό χώρο της υπηρεσίας έγινε η παρουσίαση αρκετών από τα υλικά που ήδη βρίσκονται εκεί, ενώ αναμένονται να έρθουν και τα υπόλοιπα μεταξύ αυτών ασύρματοι, μάσκες, ελαστικά για τα οχήματα και πολλά άλλα.

Από την πλευρά του ξενοδοχείου ο κ. Γκότσης ευχαρίστησε τον διοικητή για τις υπηρεσίες που προσφέρει η υπηρεσία στο νησί και δήλωσε πως αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούσε να προσφέρει και παρότρυνε τους επιχειρηματίες του χώρου στο μέτρο του δυνατού, και όπου εκείνοι κρίνουν και μπορούν να συνδράμουν με ανάλογες κινήσεις. Επιπλέον, δήλωσε πως οι Ολυμπιακές διακοπές και το ξενοδοχείο Neptune θα συνεχίσουν να στηρίζουν την υπηρεσία σε ότι χρειαστεί και στο μέλλον..!

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις και την παρουσίαση των υλικών 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot