Λίγες στιγμές χαράς για τα προσφυγόπουλα στην Κω (φωτό - βίντεο)

Οκτώβριος 16, 2015
jumbo-banner
Στιγμές χαράς και λίγα λεπτά ξεγνοιασιάς για τους πρόσφυγες-μετανάστες που βρίσκονται στο νησί μας με τις οικογένειες τους. 
Οι δύο εθελοντές κλόουν από την Σουηδία βρίσκονται στο νησί μας το τελευταίο διάστημα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ανθρώπους αυτούς. Σε πρόσφαρο άρθρο της εφημερίδας μας τους είχαμε "τσακώσει" με το διπλό ποδήλατο, έξω από τα γραφεία τηε Αλληλεγγύης να ετοιμάζονται για μία παράσταση για τα μικρά προσφυγόπουλα. Φαίνεται πως η παρουσία τους αυτή έδωδε χαρά στα παιδιά και έτσι οι εθελοντές αποφάσισαν ακόμη μία πιο ανοιχτή παράσταση στην πλατεία Ελευθερίας για όλους.. !!
Μέσα από τις εικόνες διαπιστώσαμε ότι ίσως είναι από τις λίγες φορές που το πρόσωπο και το βλέμμα τους αποτυπώνει για λίγο τη χαρά και το γέλιο, που τόσο τους έχει λείψει, αφού το μακρινό ταξίδι που ξεκίνησαν πολλοί από αυτούς μερικές φορές δεν έχει πάντα αίσιο τέλος. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot